Asdjanika Létrehozva: November 10, 2019 Megosztás Létrehozva: November 10, 2019 (módosított) Nevem Berkes Ádám Hány éves vagyok 14 Mennyi idot tudok naponta fent lenni 1-2 óra Voltál mar más frakcióban Voltam Finemta rendorseg,szaki,mento Van e teamspeakod meg mikrofonod Van mind a 2 Magamrol meselni 5 6 mondatot Szeretem az Mtat szeretek fotózni a termeszetben biciklizni neha egy pár órát gépezni szeretek kickboxolni nem mindig tudok fent lenni de szamithattok ram Ic jelentkezes Nevem Adam Fowerin Eletkorom 21 Anyja neve Gizella Fowerin Apja neve Lascovic Fowerin Szuletesi hely Losantos korhaz Miert akarok a csapat tagja lenni Mert megbízható és szeretek taxizni Van e jogositvanya Igen mondat a csapatnak Sztem jó fejek Elozo munkahely Vizimentő Onelezrajz Adam Fowerin vagyok Szeretek kickboxolni sokat sportolni biciklizni driftelni ilyesmiket szeretek iskolai 5 éretségi mindenbol . Edited November 10, 2019 by Asdjanika Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rocky Hozzászólva: November 11, 2019 Megosztás Hozzászólva: November 11, 2019 Ezt nem ide kéne írni, hanem a jelenkezésekbe. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: November 30, 2019 Megosztás Hozzászólva: November 30, 2019 Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került, nem nyerte el a vezetőség tetszését. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések