Jhon Karter Létrehozva: November 24, 2019 Megosztás Létrehozva: November 24, 2019 (módosított) OOC. 14 éves vagyok szeretek focizni nap mint nap fent tudok lenni 8-9 órát ha kell más szervereken voltam honvéd es pd s nem nagyon szoktam ideges lenni van dc m ts m is mindent meg csinálok ha akarom szolnokon lakon it is születtem Dienes Ádám nak hív nak IC 21 éves vagyok szeretek rendőröknek segíteni sok szor segítettem mindenkinek néha okis és hat el akarok meni rendőrnek mert nagyon tetszik es védeni akarom a varost meg az elnök urat meg az embereket mindenkit meg szoktam védeni de neha nem sikerül voltam már katona is de az nem nagyon tetszett igy a rendőr szeretnék lenni Edited November 24, 2019 by Jhon Karter Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: November 25, 2019 Megosztás Hozzászólva: November 25, 2019 Hello ! Helyedben átgondolnám ezt az egészet újra, és írnál egy másik lapot, ha tényleg szeretnéd megpályázni. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések