Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Alex Gallo Jelentkezése Adminsegédnek

Alex Gallo

Ajánlott bejegyzések

Rólam:

Szia!Krisztiánnak Hívnak.15 éves vagyok.Magyarországon, Somogy megyében élek egy kis városban.Sok régebben futó szerven voltam admin,szóval maga az adminsegédség sem új dolog számomora.Sokat sportolok.Ezért is sok időt el vesz ez de úgy érzem hogy ez nem lesz akadály abban hogy én fent tudjak lenni a szerveren és segíthessek másokon!Eléggé jó tanulónak számítok az Iskolámban sokan szeretnek.

Játékban:

Lassan 3 Éve vagyok tagja a Magyar MTA közösségnek ami büszke vagyok(Csak azért mert egy szerverre se tettem be úgy a lábam hogy na akkor most non,de ezerrel.)Sok szerveren játszottam,legyen ez See Mta, Fly mta, Hungary stb.Nem voltam nagy szervereken nagy pozítóban soha inkább a "gazdag RP" szerverek tudtak eddig le kötni de most nagyon jól érzem magam a szerveren!Fly MTA-n voltam több frakcióban is.OMSZ-ben és Taxiban is.(Mind kettőből én léptem ki nem kirugtak!)

Jail:

Nem voltam jailban.Nagyjából 6-7 óram van jelenleg a szerveren!(2019.12.01)

Bann:

Nem voltam bannolva se.

Admin/AS feladata:

Mi más is lenne mint hogy segíti a szerverrel felmerülő kérdéseknek a tudás szomját csillapítani.Sok helyen látom azt hogy az Adminsegéd nincs tisztában a feladatával!Ez nálam nem fordul elé!Tisztában vagyok azzal hogy a feladatomnak legalább eleget kell tegyek vagy akár annál tööbbet(Aktivitásra és segítség nyújtásra gondolok.)

Amennyiben Adminsegéd lehetek akkor sok szeretnék tenni azért,hogy a szerver ne legyen telte kérdéssel admin jelenléte nélkül is legyen segítség nyújtó személy aki ott van mindenkinek egy formán!

Aktivitási idő:

Álatalában sokat vagyok gép elött szóval az Aktivitást 3-4 órára tudom be szúrni.Táblázatot készíthetek ha szükséges(Hétfőtől Péntekig.)Ammenyiben nem lesz meg az adott 3-4 órám akkor valami más dolgom akadt amit ha lehet és időben értesülök róla minden esetben jelzek a Tulaj/AS vezető felé!

Csapatmunka:

Nekem a csaparmunka egy kötelességet jelent,ami kölcsönös.Együtt van a csapat jóban rosszban akár mi van nekük össze kell tartani. A csapatban nem szeretem azt amikor megy a rivalaizálás ami utalatá és gyűlöletté megy át.

Miért pont engem válasszatok:

Ebbe nincs beleszólásom mivel itt ti hoztok áldozatot, hogy jó embert vesztek e be. De én azt mondom, hogy egy esélyt megérdemlek mert nem vagyok bunkó se idióta emellett csapatban dolgozok.

Miért jelentkeztél:

Megtetszett a szerver és gondoltam  jelentkezem,nagyon sok dolog van itt ami meg fogott és mostanság jobban szeretek adminkodni mint RP-zni. Sok helyen az adminok monoton hangon és kevés élet kedvel kezdenek bele az Adminduty-ba,én pont azért szeretnék AS lenni mert nem okoz nekem fáradalmat másokon seíteni és másoknak a baját elúzni.

Pozitív/negatív:

<(Pozitív)>

- Gyors írás

- Helyes írás

-Jó fejség

-Sok dologhoz értek (Admin parancsok,Team Speak konfig,stb.)

-Maximalista vagyok

<(Negatív)>

-Néha trágár beszéd

-Fel tudom magamat húzni hamar (de ahoz eléggé durva dolgot kell tenni)

(Több így nem jut eszembe bocsi :/)

Kedves jelentkező!

Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 

2019.12.06.-én 17:00-kor vagy  2019.12.07.-én 15:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com)

Megjegyzés:  Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. A szerver szabályzatának tudása kötelező.

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.