Annora Juliet Létrehozva: December 2, 2019 Megosztás Létrehozva: December 2, 2019 Sziasztok meg pályaznám a frakcio -Sziasztok 18 éves vagyok Asztalos Pest megyében élek és régebben is más szervereken is szeretem volna omszben lenni -A játékban 1 lányt rpzek aki vice cityből jött ide mert onnan el kellet jönnie pár okok miat. -1 leader lenne 2 alleader. Rangok:ujonc, tanult,profi,doktor és a többi pedig az alleaderek. -a frakcio célja az hogy napobta sok embert mentsünk meg de ha kell kimegyünk rabláahoz is a sebesülteket meggyogyitani meg feléleszteni -Azért választom ezt a frakciot mert régen is meg most is szerettem omszes lenni -Az OMSZ szerepe a szerveren az hogy sebesülteket szálitson meg embereket ujraéleszteni meg ha kell kimegyünk helyekre pl. Bankrablás. Ott pedig a sérülteker meg akit visszalehet gozni az életbe azokat megmentsük. -Kéne 3 Mercedes sprinter meg 2 Audi RS6 -Azért engemet mert még nem voltam omszbe és tudok rpzni elég sokat de ez persze kiderül játék közben -voltam más szerveren leader persze Solo MTA ott én SzuperAdmin is voltam meg ott a Katonaság leaderje voltam kb 7 honapig. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Január 3, 2020 Megosztás Hozzászólva: Január 3, 2020 Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került, nem nyerte el a vezetőség tetszését. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések