Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

OMSZ PÁLYÁZAT

Ajánlott bejegyzések

Sziasztok meg pályaznám a frakcio

-Sziasztok 18 éves vagyok Asztalos Pest megyében élek és régebben is más szervereken is szeretem volna omszben lenni

-A játékban 1 lányt rpzek aki vice cityből jött ide mert onnan el kellet jönnie pár okok miat.

-1 leader lenne 2 alleader. Rangok:ujonc, tanult,profi,doktor és a többi pedig az alleaderek.

-a frakcio célja az hogy napobta sok embert mentsünk meg de ha kell kimegyünk rabláahoz is a sebesülteket meggyogyitani meg feléleszteni

-Azért választom ezt a frakciot mert régen is meg most is szerettem omszes lenni

-Az OMSZ szerepe a szerveren az hogy sebesülteket szálitson meg embereket ujraéleszteni meg ha kell kimegyünk helyekre pl. Bankrablás. Ott pedig a sérülteker meg akit visszalehet gozni az életbe azokat megmentsük.

-Kéne 3 Mercedes sprinter meg 2 Audi RS6

-Azért engemet mert még nem voltam omszbe és tudok rpzni elég sokat de ez persze kiderül játék közben

-voltam más szerveren leader persze Solo MTA ott én SzuperAdmin is voltam meg ott a Katonaság leaderje voltam kb 7 honapig.

• 1 month later...
  • Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.