John Oliver Létrehozva: December 8, 2019 Megosztás Létrehozva: December 8, 2019 (módosított) Ooc Sziasztok engem úgy hívnak ,hogy Olivér, 14 éves vagyok, tanyasi ember nagyon szeretem az állatokat, egy nagyon barátkozó és szabály betartó ember vagyok, röviden ennyi. Ic John Oliver-nek hívnak, Los Santos városba lakok, 42 éves vagyok , végzettségem általános, rendőri szakkiskola, diplomám van, családom már nincs. El képzelt rangok VezérEzredes Ezredes AlEzrededes Szakaszvezető Szakaszvezető helyettes Zászlós Főtörzsőrmester Törzsőrmester Őrmester Kadét Frakció célok Sok rp-t szeretnék csinálni, egy nagyon jó közösséget elérni, illetve szeretném az emberekkel megszerettetni a rendvédelmi frakciót. Programok Kiképzések, csapat építő rp-k, lövés gyakorlatok, akadály pályák. Miért vagyok jó leader-nek Megértem az embereket mindent át gondolok mielőtt cselekszek, tudok jó közösségeket alkotni, kedves ember vagyok és jól tudok vezetni egy közösséget. Mióta rp-zek? 3-4 éve Voltam-e már más szerveren frakció leader? Voltam Flymta szerverén OMSZ fő leader és PD alleader OMSZ-be 3-4 hónapig PD-be 1-2 hónapig, miért hagytam ott mert nem volt időm foglalkozni velük. Edited December 8, 2019 by John Oliver Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Január 9, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Január 9, 2020 Ez mi akar lenni? Mert frakciópályázathoz nagyon gyenge. Zárom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések