Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Lucas Wagner Frakció pályázat

jameswagner

Ajánlott bejegyzések

IRL : 15 éves vagyok . Derecskére járok suliba 1.Rákóczi György Gimnázium és Szakgimázium és Kollégium tanulója Honvédelmi szakon . Szeretnék Katona lenni . Küzdősportolok már 6. éve Kungfuzok . 

Nagyon szeretném ha fel vennének Szent Endrére a Honvédelmi Akadémiára. Jó tanuló vagyok . Szeretem az állatokat . 

Ic : Lucas Wagner -nek hívnak 

Boune county -ba szülletem 1995-be Decemeber 14. 

ANyukám neve : Lisa Brannan 

Apukám neve: James Wagner 

Előző munkahelyem :Fegyveres biztonsági őrként tevékenykedtem  Los Santos egyik pénzintézetében, a munkahelyemen felmondtam mivel rendőr szeretnék lenni.

Önéletrajzom:

Amint már említettem a fentiekben Lucas Wagnernek hívnak . Bone Countyban születtem falusi gyermekként. Mivel ott nem volt iskola ,így Las Venturasban kezdtem meg általános iskolai tanulmányaimat amit  4,7-es átlaggal abszolváltam .Középiskolai tanulmányaimat már Los Santos városában folytattam ,mert a szüleim itt találtak munkát édesapám egy Los Santosi autóműhelyben  édesanyám a  városházán ügyintéző .A középiskolát a Los Santosi Gimnáziumban végeztem el 4-es átlaggal érettségiztem le .Az érettségit követően egy Los Santosi pénzintézetben kezdtem dolgozni de túl unalmasnak tartottam .Mindig is csodáltam a rendőrség munkáját és úgy gondolom sikeres karriert tudnék elérni. Az elöljáróim utasításait mindig pontosan és precízen látom el a feladatok ellátása során mindig törekszem a legjobb tudásomat nyújtani.Jó problémamegoldó képességgel rendelkezem a konfliktusokat is megfelelően tudom kezelni.  Sportolói mivoltomnak köszönhetően jó egészségnek és fizikumnak örvendhetek .A lőfegyvereket ismerem a szolgálati lőfegyveremet folyamatosan karbantartom .Tudom ,hogy ha sikeresen felvételizek nagyon sokat kell még tanulnom,de mindent megteszek annak érdekében,hogy a rendőrség egyenruhájára ne hozzak szégyent .Köszönöm,hogy időt szakítottak a jelentkezési lapom elolvasására .

Tisztelettel Lucas Wagner.

Rangok :

VezérEzredes

Ezredes

AlEzrededes

Szakaszvezető 

Szakaszvezető helyettes 

Zászlós

Főtörzsőrmester

Törzsőrmester 

Őrmester

Kadét

Frakció célok: Radikálisan kevesebb bűnözés szertnék elérni

Miért vagyok jó Leadernek: Mert irl-is rendészeti suliba járok és tudom mi a feladata és hogy kell kiképezni a rendőröket . 

Voltam már más frakinál leader : Hungary life -on és Seemta v3-an Leader 

Edited by jameswagner

• 1 month later...
  • Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.