Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

LEGÁLIS ORFK

Annora Juliet

Ajánlott bejegyzések

Sajámagam(OOC):

17 éves vagyok, és mondhatni ha van szabadidőm akkor kikapcsolódásképpen szoktam rp-zni.

Összességében 4-5 éve játszok RP terén.

Dolgozom én is mint sokan mások, de nem vagyok az a bulizós-csavargós féle. 

Inkább itthon lazulok mikor nem csinálok semmit.

Tele vagyok ötletekkel a tapasztalataim révén, de egyértelmű mindenki azt mond amit akar.

Nos, ha megkapom a frakciót akkor kiderül hogy igazat mondok-e.

Őszinte vagyok, utálok hazudni. Ez egy játék és szeretem kihozni a legtöbbet a dolgokból.

Eddig voltam már ORFK, Military,  S.W.A.T. leader.(Más szerveren)

RP-t különösen értékelem, főleg a több napra való szituációkat ahol el lehet ütni az időt.

Sokban tudnám segíteni a szerveren történő eseményeket rp terén.(Globálisan)

Természetesen rp-re vevő emberek is kellenek hozzá.

Játékosokat nem tudok még sajnos fel ajánlani, de szerintem 1-2 héten belül nem lesz baj a frakciótagokkal.

Körülbelük 1 évet voltam S.W.A.T. leader, a rendőrségen pedig 2 honapot, A Militaryban durván 6honapot de megszünt a szerver már sajna.

Nem vagyok biztos benne de ha jol tudom a frakcio megvan irva vagy készen van.

In-Character History

24 éves magyar államporgál vagyok. Eljöttem ide Los Santosba,mert vice cityben bajok voltak.

20 évesen Kadétként kezdtem a pályafutásomat a Rendvédelem terén, 2 évnyi irodai munka után.

Hamar felkerültem a ranglétrán, egészen majdnem a legmagasabb  posztig.

Minden emberemtől a legkomolyabb munkafolyamatot vártam el mint fizikálisan, mint szellemileg.

Pár darab kiképzést tartottam a különleges erőknél .

Célom hogy a városokban minden Rendvédelmis

Ember minden állampolgárt a lehető legcélravezetőbben szolgálja és védje.

Sosem voltam korrupt, akit rajta kaptunk az évek során nagyon sokáig beszélgettünk vele/velük és aztán mentek a levesbe.

Sajnos volt majdnem minden rangban korruptok, én ezt teljes mértékben elvetem.

Ha megkapnám az állás minden erőmmel és időmmel azon lennék hogy igazi örzővédőket faragjak az alkalmazottaimból.

A Rangsor:

Legelőször mindenkinek az akadémiát sikeresen el kell hogy végezze, erre is meglesz a megfelelő vizsgafolyamat. (Kadét)

A többi rendfokozattal mindenki tisztában van, ez a jövőben a munkászsággal és kellő kitartással érhetik el.

KXAadxu.png

Felépítésünk:

Országos Rendőr-főkapitányság

|

Terrorelhárítási Központ

|                                         |

San Fierro Rendőrség                         Los Santos Rendőrség

|                                                   |                                                    |

Flint County Rendőrörs                  Red County Rendőrörs             Whetstone Rendőrörs     

((Ha kellően sokan leszünk a frakcióban, hogy ne legyen nagy a kavarodás, fejetlenség, osztódunk szétfele az alosztájokra.))

Minden rendvédelmi szerv az ORFK alárendeltje volna, de a vezető posztra kijelölt embereké a felelősség a saját körzetükben.

Céljaim:

Olyan rendvédelmi szervezetet akarnék megalapítani, ahol boldogan járnak be az emberek dolgozni.

Nem kell a feszültség, hisz nyugodtan, higgattan mindent meg lehet oldani.

Komunikáció nagyon fontos, ezért a szervezetünkben szavazások alapján is nagy befolyással döntenék a dolgainkrol.

Megvan ugyebár a magam kiképzői tapasztalatom, és nagyon emberismerő képeszségem álltal átlátok sok dolgon így megkönnyíthetem az embereink munkáját, valamint jómagamét is.

1-2 hetente tárgyalásokon kellene résztvennie minden alkalmazottnak, hogy megkönnyítsük a jövőbeli munkánkat és átbeszéljük a mindenki álltal látott-megfigyelt problémákat, észrevételeket.

Felvételről:

Van lehetőség jelentkezési lap kitöltésére , de ha valaki a könyebet akarná azzal ts-en elbeszélünk.

De evvel csak ha felvesszük akkor is csak probaidös lesz.

Lehetőség lenne személyesen is jelentkezni nállam, ezt követően 15 perc, maximum 45 perces rp-t követően bizonyos kérdésekre vélaszolva, valamint 1-2 gyakorlati gyorsvizsga letétele után megállapítanánk hogy alkalmas-e a feladatra, hogy máris egyel vagy kettővel nagyobb rangon kezdhessen.

Kiképzések sorozatára számítsanak az új jelentkezők mert mindenkitől a legjobbat várom.

"Jogosítvány és személyigazolvány nélkül oda se jöjjön senki."

5kCYUym.png

Továbbiakban élményképeket töltenék fel minden komolyabb akciónkról, kiképzésről, és az ilyen képeket értékelem ha küld bárki is a szervezetből.

Sok probléma lépett fel tapasztalataim szerint a rádiófóniákkal, és mivel magyar rp-t folytatnánk egyébként sem találom hasznosnak, reálisnak a használatát.

Ezért ha tudod majdnem minden USA ORFK  rádiofoniát akkor az nagyon jo de persze ez is benne lesz a felvételben.

Köszönöm a következőkben is akitől támogatást kapok a Frakció iránt.

Büntető törvénykönyv

Kábítószer-kereskedelem,((2-8 perc -2500  ))       -->                       176. § (1) Aki kábítószert kínál, átad, forgalomba hoz, vagy azzal kereskedik, bűntett miatt 2-8 évig terjedő szabadségvesztésst kaphat. 

Emberrablás  ,((20-40 perc -25.000  ))       -->                             190. § (1) Aki mást személyi szabadságától           a) erőszakkal, illetve az élet vagy testi épség ellen irányuló közvetlen fenyegetéssel vagy

b) védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen állapotba helyezésével vagy ilyen állapotát kihasználva

megfoszt, és szabadon bocsátását követelés teljesítésétől teszi függővé, bűntett miatt két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Kiképzésről röviden.

Első lépésnek a fizikai életant gyakoroljuk.

Ezt követően a gyakorlati igazolásokon vennének részt a kadétok, amelyben a fokozott ellenőrzéssel járó mélységi ellenőrzésen áteső, a forgalomban résztvevő járművezető személyek helyes módjának és szabályainak megtanulását gyakorolnánk.

Következőkben a fegyver használata, sokkoló és egyéb más fegyverekre vonatkozó jogok és a helyes használatot tanulnák meg. Mikor kell a sokkolót és mikor kell a lőfegyvert alkalmazni.

Ezek után az autós bevetések, akciók gyakorlására kerülne a sor.

Pit manover, Helyes blokád alakzata, Stop folyamata

• Like 1

• 4 weeks later...
  • Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.