Alex Gallo Létrehozva: December 21, 2019 Megosztás Létrehozva: December 21, 2019 Sziasztok Sok másik szerveren láttam ehez hasonló projectet,és nagyon szeretném ha ide is be lenne vezetve,mivel lenne rá igény és nem lenne egy rossz dolog a megszokott Rádió mellett hallgatni mást is! Hasonló dologra gondolok mint ami Fly MTA-n van!(Nem Szerver hírdetés,csak viszonyítás (ÉN!)Úgy gondolom nem PP-s tuning lenne,hanem pénzért meg vehető extra tuning lenne!Kb 20-30-40 Ezer Dollár lenne tervek szerint! Müködése: Amint meg nyitjuk a Rádiót(ugye "r" betüvel)ott lenne egy panel hogy URL. A Kívánt zene URL lick-jét oda be kéne másolni és szólhatna a kívánt zene/video a kocsiban! Így végére meg szeretném köszönni,hogy végig olvastad ezt a kis ötletet :D. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: December 21, 2019 Megosztás Hozzászólva: December 21, 2019 (módosított) Erre gondoltam én is TÁMOGATOM! Edited Február 19, 2020 by Ryder Shakur Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Wilbur Elias Hozzászólva: Január 2, 2020 Megosztás Hozzászólva: Január 2, 2020 Nekem is tökre tetszik, és egyet értek! TÁMOGATOM 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések