William Lisa Létrehozva: December 22, 2019 Megosztás Létrehozva: December 22, 2019 (módosított) Rólam: Szia! Daninak hívnak .Magyarországon Sopronban lakok. Nagyon sok szerveren voltam már AS. Szeretek a szabadna lenni és sportolni. Iskolában nagyon sokan kedvelnek. Ön védelmi külön órára járok. Játékban: Nagyon sok szerveren játsszótam már pl: See Mta, Flymta. A Flymta értem el eddig a legtöbb dolgomat és azokra nagyon büszke vagyok pl:ORFK leader, 400 milliós haszon. A Gazdag RP szerverek kötöttek eddig le legjobban. De szeretek más szervereken is játszani és kipróbálni magamat mit tudok elérni. Jail: Ezen a szerveren még nem volt jailem. ( Nem is szeretném hogy legyen) Bann: Ezen a szerveren nem voltam bannolva. ( Szerintem nem is leszek ) Admin/AS feladata: Szerintem az Admin és az AS feladata nem más mint a játékosok segitése és kérdéseik meg válaszólása. És szerver ötletek adása és a szerver feljesztése. Csapatmunka: Szerintem a csapatmunka nem más mint, hogy össze fognak és segitenek egymásnak jobban rosszban. Nem veszekszenek egymással. Aktivitási idő: Sokat tudnák elérhető lenni a hét összes napján. Kb igy 2-3 órát tudok elérhető lenni egy nap. Megpróbálok a legtöbbet elérhető lenni hogy bizónyitsak. Miért pont engem válasszatok: Segitő kész vagy nem vagyok bunkó és legtöbbször jó kedvű vagyok. Terhelhető vagyok. Szeretek csapatban dolgozni.(De ezt ti döntitek el. ) Miért jelentkeztél: mostanság jobban szeretek adminkodni mint RP-zni. Szeretnék egy kicsit előrebb haladni a szerveren. És a játékosoknak segiteni. Meg más dolgokban kipróbálni magam. És szeretnék segíteni a játékosoknak. Pozitív/negatív: Pozitiv: -Gyors irás,Sok dologhoz értek, Kedves vagyok (Szerintem ), Helyes irás ( nincs hosszú i a billentyűzetemen) Negativ: Fel tudom magamat húzni. ( ha nagyon sokkáig szekálnak) Edited Január 2, 2020 by Dani06H Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Wilbur Elias Hozzászólva: Január 3, 2020 Megosztás Hozzászólva: Január 3, 2020 Nem lett annyira rossz, viszont egy kis bővítés még ráférne, és van benne néhány helyen súlyos helyesírási hiba, mint például: sokkáig, bizónyitsak. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Január 9, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Január 9, 2020 Bővítsd még és a helyesírási hibáidat javítsd ki. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések