Nicolas De Santiago Létrehozva: December 23, 2019 Megosztás Létrehozva: December 23, 2019 (módosított) Panasztevő játékos IC neve: George Cartwright Panaszra tett adminisztrátor neve: Daniel Panasz oka: OOC minősítés: "mocskos gecik" a kocsim begeteli a folyóba a kocsim felgeteli a chiliadra láthatatlanba DM bementünk a birtokára, lelőtt mikulás skinbe, megint bementünk, lelőttem és visszagetelt VH-ra nem ad HP-t a kocsinkra ha nincs szerelő nem válaszol UB kérelemre kibannolja az összes Cartwrightot a semmiért nem geteli le a chiliadról a kocsim Bizonyíték (videó, kép, log): https://imgur.com/a/ZGqZ9OY Edited December 23, 2019 by George Cartwright Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Nicolas De Santiago Hozzászólva: December 23, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: December 23, 2019 EZT MOST BE LEHET FEJEZNUI 2 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: December 23, 2019 Megosztás Hozzászólva: December 23, 2019 Hello Akkor most egyesével indoklom ezeket hogy miért nem igazak... OOC minősítés, esetleg erről tudnál valamilyen logot, videót bizonyítani, hogy valóban ezt mondtam ? Kocsi begetelés a vízbe, NEM geteltem bele a vízbe hanem belehajtottam a vízbe, és le RP-ztem, hogy rárakok a gázpedálra egy követ, mivel alapból bevolt indítva a kocsid...https://imgur.com/a/V1c13xt Kocsid chilladra való felgetelés az azért volt mert rossz helyen parkoltál, azért geteltem fel...mivel van joga az adminnak elteleportálni a kocsit ha rossz helyen parkol... Láthatatlanba való DM, arról is szeretnék kérni képet, vagy videót arról hogy tényleg láthatatlanba voltam-e vagy sem, szerintem meg nagyon nem...és a DM-et sem értem... Mikulás skinbe lőttem rátők a birtkokomon, nem voltam akkor mikulás skinben, hanem rendesen civil skinbe voltam, és azért offoltam ki ezt, mivel ez nagyon RK volt... Ha nincs fent szerelő az még mindig IC ügy hogy eljuttatod e a kocsidat vagy sem, más szervereken sem getelnek be azért mert nincsen fent szerelő. Az UB kérelmedre akkor válaszolok mikor akarok, mert nem köteles egyből válaszolni az admin. Indokkal bannoltalak ki titeket, mivel más player is panaszkodott miattatok, és JOGOS indokot adtam meg a banban. Részemről ennyi, várom a bírálást ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Nicolas De Santiago Hozzászólva: December 23, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: December 23, 2019 (módosított) A "mocskos gecik"-et nekem valaki mondta és ezt azok után, hogy kibannoltad majdnem az összes Cartwright-ot simán kinézem belőled. Tehát hogyha lerpzem azt, hogy egy követ rakok a gázpedálra és be van indítva akkor belevihetem az összes kocsit a vízbe? A DMről meg ennyi bizonyítékot tudok adni mert ha random meghalok egy fejlövés által úgy, hogy a chaten se volt semmi RP-je annak, hogy elővett volna valaki egy fegyvert és valaki hirdet egy olyat, hogy tudom, hogy te vagy daniel akkor valószínűsítem, hogy te voltál láthatatlanba. https://imgur.com/a/toGNylz Egyébként amikor először próbáltunk meg bemenni a birtokra te honnan tudtad, hogy mi pont akkor megyünk be? A kocsinak pedig azért gondoltam, hogy kéne adjál HP-t mivel eddig az összes admin adott amikor nem volt szerelő. De akkor miért getelted fel a kocsimat? Az nem a vontatók/szerelők ügye? Mert ez nekem eléggé IC ügynek tűnik, hogy rossz helyen parkoltam. Egyébként nem tudom, hogy pl.:Harry, Peter és William Cartwright-ra ki panaszkodhatott mert nem is játszik a szerveren kb. mióta voltak playerek. A panaszokról pedig én is kérnék logot, képet vagy videót. Edited December 23, 2019 by George Cartwright 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Nicolas De Santiago Hozzászólva: December 23, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: December 23, 2019 Ja és amikor ezeket leírtam a chatboxba akkor gondolom valahogy magától törlődött a chatbox 3x... Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: December 23, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: December 23, 2019 Hali. Szóval: OOC minősítés: "mocskos gecik" >> nincs bizonyítékod a kocsim begeteli a folyóba >> nincs bizonyítékod, másik player is betolhatta, ha nincs lekézizve a kocsim felgeteli a chiliadra >> felgetelheti ha olyan helyen hagyod láthatatlanba DM >> nincs bizonyítékod, még egy időpontot sem írtál bementünk a birtokára, lelőtt mikulás skinbe, megint bementünk, lelőttem és visszagetelt VH-ra >> ha meghaltál, minek akarsz visszamenni? nem ad HP-t a kocsinkra ha nincs szerelő >> amikor én adtam, akkor se mentetek el egyből a szerelőhöz, hanem még vagy ötször sikerült ütközni, majd folyamat kéregetni a hp-t. nem válaszol UB kérelemre >> Daniel kifejtette kibannolja az összes Cartwrightot a semmiért >> megadta az indokokat valószínűleg nem geteli le a chiliadról a kocsim >> el tudsz menni érte Összefoglalva: észszerű, jogos panaszaitok bizonyítékokkal alátámasztva nincs, zárom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések