Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Sakitaro Riku jelentkezése adminsegédnek

Wilbur Elias

Ajánlott bejegyzések

Rólam:

Halász Ferencnek hívnak, 15 éves vagyok. (A korom ellenére tisztában vagyok a parancsokkal) Dunakeszin élek. Jelenleg nem sportolok, ebből kifolyólag elég sokat tudnék aktív lenni. Számos szerveren voltam admin, illetve adminsegéd, ezért értek a dolgomhoz. Szeretek másoknak segédkezni, ha valamilyen okból kifolyólag elakadnának. Szeretek csapatban dolgozni, és számomra nagyon fontos, hogy az adott csapat összetartson. Fő hobbim az anime nézés, sokan kritizálnak emiatt amit nem teljesen értek. 

Játékban:

Lassan 2 éve vagyok az MTA köreiben. Több szerveren is játszottam, mint például SeeMTA v3, FlyMTA, Hungary, és egyéb szerverek... A legtöbb nagyobb szerveren nem nagyon voltam magas pozícióban, de viszont gazdag rp-ken igen. (Legmagasabban elért pozícióm, SzuperAdmin). Több szerveren is voltam frakció tag, például itt illegálban, és más helyeken. (Főként illegális frakciók.)

Jail:

Sajnos volt már egy pár jailem, viszont már határozottan állítom, hogy több ilyen dologban nem lesz részem.

Bann:

Ban-ban még nem volt részem.

EAdmin/AS feladata:

A játékosok tanítása, és főként segítése. Sok szerveren a legtöbb Admin sajnos vissza él ezzel a rangjával,  és nem nagyon van tisztában a dolgával, de én nem ilyen vagyok. Illetve amennyiben adminsegéd leszek, akkor az adminok feladatát szeretném megkönnyíteni, hogy ne legyen tele a chate segítségkérésekkel.

Aktivitási idő:

Általában sok időt tudok a gép előtt ülni, ebből kifolyólag sok időt bele tudnék ölni a játékba. Nagyjából 4-5 órát simán fent tudnék lenni a szerveren.

Csapatmunka:

Számomra a csapatmunka az adott csapat össze tartását jelképezi, ami annyit takar, hogy ennek a csoportnak együtt kell dolgoznia, akár rosszban vannak, akár jóban. Számomra a csapat szellem sokat jelent. Remekül tudok az adott csapathoz alkalmazkodni, illetve együtt dolgozni azzal. És nagyon fontos számomra a csapatban a tisztelet, illetve a csapat munka iránti elkötelezettség.

Miért pont engem válasszatok:

Mivel tisztában vagyok a dolgok menetrendjével, és szeretek az adott játékosoknak segíteni.  (Bár ezt nem én döntöm el.)

Miért jelentkeztél:

A szerver életében már huzamosabb ideje itt vagyok, és ez a szerver a szívemhez nőtt. Szeretek RP-zni, emellett segíteni a játékosokon. A legtöbb admin egyéb szervereken nem szereti az admin életet, de viszont ez nálam egészen máshogyan van, és nem okoz fáradalmat a játékosok segítése.

Pozitív/negatív:

<(Pozitív)>

- Viszonylagos gyors írás

- Helyesírás

-Jó fejség

-Tisztában vagyok az admin parancsokkal, emellett TS3 configos vagyok. 

<(Negatív)>

-Csúnya beszéd(Ezen próbálok javítani.)

-Sok dolog tud frusztrálni, ezért is viszonylag hamar elveszítem az irányítást magam felett. 

(Nagyjából csak ennyit tudtam hirtelen mondani)

Edited by Saky
  • Szomorú 2

Kedves jelentkező!

Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 

2020.01.02.-én 17:00-kor vagy  2020.01.03.-én 15:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com)

Megjegyzés:  Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. A szerver szabályzatának tudása kötelező.

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.