Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Solarin banda

Lucy Hamilton

Ajánlott bejegyzések

Solarin Car Geng

Ic bemutatkozás:

A nevem Lucy Mendez 1995-ben születtem a LasVenturas-i kórházban. Édesapám Leonard Mendez egy autokereskedésben üzletvezető helyettes. Édesanyám Leonora Williem aki egy kis vegyesboltban elado. Két Báttyám Leon és Tommy a LasVenturas-i szerelőtelepen dolgoznak.mi után elvégeztem az iskolát.  Szüleim azt szerették volna ha úgy mint anyám én is eladónak állok be, de nekem az nem tetszett. Ezért eljöttem LosSantos-ba szerencsét próbálni. Jelenleg az Olajfinomitóba vállaltam munkát olajszállitóként. De szeretném bebizonyitani A családomnak, hogy több vagyok egy bolti eladónál és hogy még apámnál is jobban értek az autok eladásához. Ezért szeretném létrehozni saját kis vállalkozásom.

Céljaim a frakcióval:

A Frakció nevet Solarin Car Geng banda lenne.

Ez egy autós banda amibe a tagok autok adás/vételével foglalkoznának Ez mellett tartanánk autós talalálkozókat és más autós eseményeket versenyeket.

Ezzel Színesitve a szervert. Közben pedig szinesziteni lehettne egy csomó rp-vel.

Rangok a frakcióba:

Telepvezető: ő irányitja az egész bandát másnéven ő a Leader.

Telepvezető helyettes: a telepvezető távollétében ő felel teljes mértékben a telepért vehet fel új tagokat. A vontató szabadon elviheti nem kell engedélyt kérnije.

Ügyintéző: ő intézi az autok adás/vételének papír munkáit felméri az aktuális auto árakat. Tagokat nem vehet fel csak bemutathatja a feljebbvaloinak.

Karbantartó: feladatuk hasónló mint az udvarosoké és mellett átnéznék az újonan vásárolt autókat  (rp-zve ) hogy minden rendbe van e velük. Ezen kívűl ők már elvihetik a vontatót ha engedélyt kapnak rá a Leader illetve alleader-től.

Udvaros: ők az új tagok előszőr mindenki innen kezdene a létra legalsó fokáról. Kissebb feladataik lenne csak a telepen kéne takaritanijuk az autókat lemosni (persze csak rp-zve) és ami feladatot épp ad a feljebbvalójuk. 

Későbbiekben még lehet hogy lenne változás rangok terén de egyszer egyire gondoltam nagyobb létszám esetén találok még ki párat.

Igényelni kívánt autók:

-csak 2 db Chevrolett Silverado vontató- t szeretnénk.

-más autó nem kell, mert mindenki a saját autoját használja hisz ez egy autós banda

A bandába való bekerülés:

A leendő tagnak el kell látogatnija a banda telephelyére és ott személyesen (IC-n) be kell mutatkoznia. Elmondania miért szeretne csatlakozni stb... A másik módja hogy ha valamelyik banda taggal megismerkedik és az hozza el bemutatni a telepvezetőnek.

Elvárások:

- kötelező saját autó

- érvényes jogosítvány

- napi legalább 1-2 óra aktivitás.

Mióta rp-zel és milyen tapasztalataid vanak leaderség terén:

Sajnos nem régóta játszok rp-szeron, mert ez az első ilyen szero ahol játszok viszont nagyon megtetszett és napról napra egyre jobban megy. Ennek ellenére úgy gondolom hogy megálnám a helyem Leader ként, mert jól össze tudok tartani egy csapatot. Más játékbokban voltam már leader és ott szerettek a tagok mert mindig meghalgattam őket és segítettem ha tudtam ez mellet sok eventet szerveztem nekik.

Occ bemutatkozás:

Attillának hívnak 1988-ba születtem. Pécsen élek. Van egy kutyám és egy macskám akiket nagyon szeretek és mindig szakitok rá időt hogy kicsit foglalkozzak velük. Napközbe általába dolgozok ezért főként csak este van időm gépezni. Ha az időm engedi akkor a leülök kockulni a gép elé és ilyenkor mostanában mta-zok itt a szerveren. Napi szinten 3-4 órát fent szoktam lenni , de sokszor többet is.

Miért engem vállaszatok:

Napi 3-4 órát mindig fent vagyok a szerveren

Általába megtalálom az emberekkel a közös hangot ezért szerintem egy elég jó csapatot tutnék összehozni.

Mindig meghallgatok mindenkit.

Tudok higgattan gondolkodni és nem káromkodok.

Tisztelem a másik felet.

Skinek és mappolás:

- skineket nem kérünk mindenki használja a hétköznapi civil skinjét 

- HQ helye meg van a banda neve is onnan jött.    https://kepkuldes.com/image/hLBuCm

https://kepkuldes.com/image/hLBiwB

HQ-ra szeretnénk igényelni egy garázst az autóknak.

Utóirat: remélem elnyeri a tetszéseteket és annak ellenére, hogy nincs nagy tapasztalatom  azzért adtok egy esélyt a bizonyításra. Köszönöm hogy végig olvastátok.  

Köszönettel: Lucy Mendez

Edited by Lucy Mendez

• 2 weeks later...
  • Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.