Curtis N Walker Létrehozva: December 28, 2019 Megosztás Létrehozva: December 28, 2019 (OOC) Magamról A nevem, Martin. 17 éves vagyok, egy kisebb városban, Hatvanban élek.Jelenleg Ipari gépésznek tanulok már második éve. Szeretek a gép előtt ülni,de persze ez mellet van magán életem is,2 évig fociztam illetve 3 év-ig kézilabdáztam igazolt játékosként ,mivel abba hagytam ezért napi szinten aktív vagyok a szerveren. Amit tudni kell rólam 2 évig Fine mtan voltam elérhetö és az utóbbi fél évben az Olasz maffiánál voltam szolgálatban,de felpatant azaz ötletem,hogy ideje lenne váltani,aszt vettem észre,hogy egyre többen kezdik az Rpt hanyagolni az én Rp tudásom se nagy,de ezért szeretném nálatok fejleszteni,minden álmom már rég,hogy ki probálhasam az Orfk frakciót.Nagyából ennyit tudok magamról mondani.Tanulónak jelentkeznék. IC Bemutatkozás (önéletrajz) Curtis N Walker vagyok,22 éves.1998-ban születem a Floridai kórházban.Azért jöttem Los Santosba,mert kis gyerek koromtól azaz álmom,hogy egyszer Rendör lehesek,édes apám mindig azt mondta fiam az álmodat a hozz,hogy véghez vidd elég sokat kell tanulnod szóva édes apám tanácsát meg fogadva elvégeztem az általános iskólát majd az után 2017-ben sikeresen meg szereztem az éretségimet a Melbourne Középiskolában.Édes apám azt mondta fiam már közel vagy a gyerek kóri álmodhoz,de még ahozz gyakorlatban is teljesitened kell.És elkerültem Floridából egyedül érkeztem ide Los Santosba és remélem az álmom valóra fog vállni.Voltak gyerekori hülyeségeim de sosem,volt rendörségi intézkedés belöle.Nyugót természetű ember vagyok.Leginkább elegáns meg jelenés. Remélem tetszett a kis bemutatkozásom. Elnézést kérek, a helyesírási hibákért, ha aláhúzza, Köszönöm hogy végig olvastátok! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Január 3, 2020 Megosztás Hozzászólva: Január 3, 2020 Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került, nem nyerte el a vezetőség tetszését. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések