Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Brandon Bates - ORFK frakciópályázata

Delmar Bates

Ajánlott bejegyzések

SeTIwhP.png

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

IC bemutatkozás:

Brandon Bates vagyok egy fiatal ember aki Las-Venturas -bol érkezett persze a véletlen műve volt ez sajnos én és a családom egy nagyon rossz környéken nőtt fel ez ennek is köszönhető hogy az ottani rendvédelem sem volt a helyzet magaslatán. amire emlékszek az az volt hogy én és a családom az utca szélén ülve kéregettünk mert lassan kenyérre sem volt pénzünk meg hát szinte mindenki egy maffia vagy banda tag volt és hát így semmi nem volt könnyű így egy nap arra kelek fel hogy rendőrök visznek el a családomtól. ennyi lenne amire emlékszek gyermek koromból.

azóta itt élem életemet Las-santos-ban és járok iskoláról iskolára hogy egyszer egy nap én is a rendvédelemnél dolgozzak és vigyázzak a városra nem úgy mint a Las-venturasi rendvédelem, mert hát senkinek sem lenne jobb ha ugyan azok a dolgok lennének itt is mint ott ezért jelentkezem az ORFK-hoz mert minden szellememmel és lelkemmel védeni és szolgálni szeretném az embereket, és vigyázni azokra akik még csak most érkeztek a városba és segítség kell nekik meg mikor hívják a rendőrséget ne Úgy reagálják le hogy "á má megint egy kocsilopás...majd megyünk" aztán 10 perc múlva kimennek

hanem így reagálja le valaki "kocsilopás indulunk"

és igazábol mindenki tudja ha valahol nincs rendes rendvédelem elszabadul a pokol!

és így a végére ez lennék én

Brandon Bates

OOC Bemutatkozás:

A Nevem Béla 2001-ben születtem  Székesfehérváron és Mikor rá találtam erre a szerverre azt mondtam hogy "megint Csak egy RP-szerver" de miután feljöttem megdöbbentem mert egy normális fejlődőképes szervert láttam így elhatároztam hogy bármivel amivel tudom segíteni a szervert fejlődni azt megteszem!

Amúgy magamról egy pár mondtad:

Egy "kisebb" családocskában nevelkedtem (igen egy 10 fős család) mára már 4-en vagyunk akik így együtt laknak van egy nagytestű kutyám meg Hát 2 macskám akikre a 95-éves nagy anyám vigyáz mert még 6 hónaposak.

Én meg a bátyám meg vigyázunk a kutyánkra Aztán igazából a bátyám mutatta meg először az RP világát de hát 14 éves fejel akkoriban nem pont az RP érdekelt hanem a lövöldözős világ de vissza térve így 4 év után hát hát csak fel fel nézegettem az RP-s szerverekre és így 18 éves koromra kezdtek jobban érdekelni az RP-s szerverek és hát úgy 3 hónapja játszok úgy valójában az az ilyen "szerepjátékos szerverek"-ha mondhatom annak :).

igazából a másik amivel foglalkozok az a stream-elés (YouTube-on) szoktam élőadásokat is csinálni igazából csak azok vannak mert a videó vágáshoz nem értek annyira de néha próbálkozom hát De abból általában kínos tartalmak lesznek XD.

Na de hát ez lennék én egy mondhatni átlagos 18 éves srác.

RANGOK:

KXAadxu.png

Szerveren töltött időm:

3300 Perc ( Az időt mindig módosítom ha éppen ráérek)

A FRAKCIÓ CÉLJAI:

Mik is a céljaink...hmm ezt egy igazán jó kérdés..

Márpedig mindenekinek vannak céljai még a rablóknak meg a maffiának is ahogy persze a rendvédelemnek is van több főleg ahogy 3 fele osztódik a rendvédelem de most legyen szó az ORFK-rol

Ugye mi irányítjuk a szervezetinket legyen szó az alap PD-röl vagy a TEK-röl

De azonban a mi céljaink azok hogy a bűnözést szinte a leges legalacsonyabb szintre csökkentsük és ezzel egyetembe védjük a a polgárokat vagy esetlegesen Szerveződést alakítsunk a Kormány Elé Pl.: Polgármester mellé!

De mint ahogy említettem mi vagyunk minden rendvédelmi osztagnak a központja ezáltal a mi céljaink változóak ahogy más rendvédelmi részre Tévedünk. de amint mondtam az ORFK ki kötött célja a bűnmegelőzés és a polgárok védelme.

A Felvételi elképzeléseim:

Mininum játszott perc a szerveren:  1000 Perc (kivétel ha a többi tesztet sikeresen 85%-osra teljesíted)

RP_SZABÁLYOK MEGFELELŐ ISMERETE

pl.: IC-OOC keverését hanyagoljuk

/me

/do

|

|

v

Megfelelő használata

Alap hogy tudj gyorsan és megfelelően gépelni

Helyesírásra figyelni (minél kevesebb hiba)

A Város Ismerete

Rendelkezned kell TS3-al és egy működő jó minőségű mikrofonnal

ugyanis ts3-an lesz a megbeszélés! és ha akciózunk is ott van az az úgynevezett "rádiózás" is!

Szituációkat kell le rendezned a TGF -során!

És mi ismertetetni fogjuk veled a lehetséges tényeket amivel tesztelni fogjuk hogy mennyire vagy elhivatott a leendő munkád iránt(itt van esély a vissza útra de az eskü letétele után már nincs minimum 2 hétig)

Voltam-e máshol frakció leader:

Nem, és tag sem voltam!

Előnyömre szolgáljon hogy ismerem a PD-s munkát!

De ha itt beraknak leader-nek 

sem fogom azt mondani hogy itt a vége mert feltalálom magam és kitalálom hogy mi mikor legyen!

Tagok Száma Rangonként:

Leader: 1

AlLeader: 2

Ezredes: 3

Főhadnagy: 4

Szakaszvezető: 2

Zászlós: 4

Főtörzsőrmester: 2

Őrmester: 6

(A SZÁMOK KITALÁLTAK, NEM TÜKRÖZIK A VALÓSÁGOT SEMMILYEN FORMÁBAN!!!)

A Szerveren Lévő BTK:

§.01 A sebesség Korlátozás Átlépése

a kiszabható bírság ilyenkor a sebesség átlépés mértékétől függ

a büntetés: 100$-tol terjedhet akár 900$-ig is

§.02 Fizetés nélküli távozás (pl.: benzinkút)

magas bírságot von maga után

a maximálisan adható büntetés

600$-től kezdve az autó lefoglalásáig

§.03 Az gépjármű lefoglalása:

Az adott intézkedést követően pl.: gyorshajtás vagy esetlegesen "direktböl" származó baleset

esetén és a baleset súlyóságát követően lehet lefoglalni a gépjárművet

ha az adott szituáció -bol a gépjárművezető direkt hergeli a rendőrséget (pl.: direkt befékez vagy többszörösen direkt elhajt elötük)

a kocsit kötelességünk lefoglalni és a lefoglalás után a kocsit kivenni csak 700$-ért lehet!

§.04 Rendőri Fegyvertartás:

A rendőrség semmilyen úton módon NEM Szegezhet a semmiért fegyvert a civilekre ha tudja hogy az adott illető banda/maffia tag akkor sem szabad Neki fegyverrel közelítenie!

A szituációtól függ hogy az adott rendőr fegyvert tarthat-e az adott szabály sértőre!

§.05 A Gépjármű Balesetek Kezelése:

Az adott szituácíóban meg kell állapítani hogy ki, miért, és mikor balesetezett a másikkal ha esetlegesen van sérült kötelesek vagyunk a MENTŐK értesítésére!

És a megfelelő Intézkedés után kiszabni a bírságot / esetlegesen lefoglalni az adott gépjárművet!

(ezek csak kiegészítések meg szabály enyhítések amiket hozzá raknék a törvénykönyvhöz, ezek is kitaláltak és nem tükrözik a valóságot)

Programjaink:

Kadétok Toborzása

Gyakorlatok terepen

Lövés fegyverrel gyakorlat (kadétoknak)

Bevezetés hogy esetlegesen mi várhat az újoncokra!

És a bűnmegelőzés gyakorlása 

Gyakorlati üldözés lezárt területen

(kocsi irányítása, kicsúszás megelőzése, és mi a teendő ha rájuk lőnek üldözés közben!)

Megtanítjuk hogyan kell viszonylag pontosan célozni egy pisztolyal

Mert a kadétoknak csak pisztolyuk lehet!

Megtanítunk az alapvető rendőri kommunikációs jelkódokra és elmagyarázzunk mi például a "sárga kód"!

Megtanítunk arra hogyan kezeld azt a helyzetet mikor kettő kocsis aki ütközött már teljesen idegesek és hogyan kell beszélni velük és lenyugtatni a kedélyeket!

Azt is megtanítjuk hogyan kezeld a verekedéseket és a lövöldözéseket!

Megtanítjuk túsz tárgyalónak is!

Ezek között ha nem tudnád megtanítjuk a letartóztatásnál használt szlogenünket is!

És minden megfelelő eszközt  megmutatunk az ujjaknak!!!!

Hogy miért engem válasszanak?

Mert napi 4 órát és fent tudok lenni

El vagyok hivatva a frakció iránt

Munkámat rendesem végezni

TERHELHETŐ VAGYOK!

És mert hogy szeretném vissza fogni a bűnözést!

Meg esetleg azért mert  eléggé jól tudom kezelni a szituációkat és nyugtatni a kedélyeket!

U.I:

Szeretném meg Köszönni ha elolvastad esetleg ha valamit kihagytam akkor legyél szives jelezni nekem azt

hozzáSzólásban + ha híbát látsz akkor is feltétlenül jelezd nekem

és kijavítom!!!

UCP: Admin Jail : Van egy 30 perces mert nem RP-ztem le egy ütközést, ezzel egyetemben elnézésemet kérem!

De bannom nincs, és remélem nem is lesz!

mert ha lenne akkor nem küldenék be az ORFK-hoz pályázatot!!

FEHÍVÁS ARRA AZ ESETRE HA TELEFONRÓL NÉZED A CSÍKOZÁSOK PC-S PLATFORMRA KÉSZÜLTEK EZÉRT LEHETNEK TELEFONON SZÉTCSÚSZVA!!

5kCYUym.png

Köszönettel: Brandom Bates >>Béla<<

Edited by Brandon Bates
Történet Javítás, Kiegészítés, Helyesírási Hibák javítás, Kinézet Módósítása!

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.