Jacob Hunter Létrehozva: December 28, 2019 Megosztás Létrehozva: December 28, 2019 Panasztevő játékos IC neve: Pete Carol Panaszra tett játékos IC neve Frank Howard,Jae Davy Panasz oka: -válasz helye- Bizonyíték (videó, kép, log): Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jelger Dam Hozzászólva: December 28, 2019 Megosztás Hozzászólva: December 28, 2019 Ez így volt most is nonozik folyamatosan meg hírdeti a Seemta-t Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: December 28, 2019 Megosztás Hozzászólva: December 28, 2019 Hello ! Én fogom bírálni a PK-t ! Várom az érintettek válaszát 24 órén belül, egyben kérnék arról logot, hogy valójában hírdettek-e olyat ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jacob Hunter Hozzászólva: December 28, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: December 28, 2019 @Daniel én logot nem tudok küldeni mert nekem nincs meg hogy hirdetek volna olyat Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: December 30, 2019 Megosztás Hozzászólva: December 30, 2019 Mivel nem érkezett válasz ezért kénytelen vagyok bírálni így Jae Davy-t és Frank Howard-ot 60 perc adminjail-ben részesítem mégpedig ilyen indokkal: DB,Non RP Zárom, helyezem ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések