Ryder Létrehozva: Január 2, 2020 Megosztás Létrehozva: Január 2, 2020 Panasztevő játékos IC neve: -Ryder Shakur- Panaszra tett játékos IC neve -Brandon Bates- Panasz oka: -Hírdetés mindent elmond- Bizonyíték (videó, kép, log): -https://kepkuldes.com/image/hwERIB- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Január 2, 2020 Megosztás Hozzászólva: Január 2, 2020 Sziasztok ! Én fogom bírálni a PK-t ! Várom az éríntett válaszát 24 órán belül ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Delmar Bates Hozzászólva: Január 3, 2020 Megosztás Hozzászólva: Január 3, 2020 (módosított) Igen..sajnálom RP ment csak az úgymond csapatom Nem tudott RPzni ezért kerstem egy módot arra hogy közöljem velük...Tudom Nem szabadott volna És elfogadom a Büntetésem Érte! Edited Január 3, 2020 by Brandon Bates Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Január 4, 2020 Megosztás Hozzászólva: Január 4, 2020 Brandon Bates-t 180 perces adminjail-ban részesítem mégpedig ilyen indokkal: Non RP-s hírdetés,OOC minősítés Zárom, helyezem ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések