M.Krisz Létrehozva: Január 8, 2020 Megosztás Létrehozva: Január 8, 2020 OOC Nevem: Molnár Krisztián Korom: 14(Jul.17-én töltöm a 15. életkorom) Indok Miért Lenne Jó: A szervernek könyebb lenne oda figyelni a ügyekre és a IC ügyekben is meg könyítenénk ezzel a rendörség dolgát is és pörgősebb lenne a játékosoknak az élmény is. A faluba gondoltam ezt a Sherifi irodát. A határon csak az engedélyezett rendőrök jöhetnének átt. A Sherifségben 30 vagy 50 ember is elég volna mivelt egyszerű lenne az egész dolog. PL- Fel hívják a Sherifi Irodát. Be jelentést tesznek hogy valakit meg vertek XY utcában. 1 járőr kocsi ki megy a helyszinre. Az éppen ott tartozkodó lr RP zi a helyzetet. Ha sikerul valakit el fogni akor egy ideiglenes zárkába teszük míg nem jön érte a városi rendörség. Vagy ha rongálásról lenne szakkor pénz bírságot álitanánk elő. Kb így enyi lenne a le írása . Önéletrajz: Engem Krisztiánnak hívnak 14 éves srác vagyok. Szlovákiában születtem . Jelenleg Komáromi járásban élek szüleimmel és öcsémmel. Nagyon szeretnem az akvarisztikát. A hobbim a horgászás és a(z) akvarisztika.A tanulásal nincs gondom mivelt elég ügyesnek tartom magam és sokan mondták is menlesleg még a szlovák nyelvet is elég jól tudom. Amit én el kezdek azt sose hagyom abba és ezért szeretnek engem meg bízni ilyen dolgokal. Téli évszakban többet vagyok aktív. A szünetekben mindig segitek illetve gamelek. 3 éve szemüveges vagyok. IC Nevem Morley Forrest Születési dátuma és helye See Cityben 2005.Július.13-án Benyujtási Kérelmem Célja A Városi Rendörség munkájának meg könyítése. A faluban több a bűn cselekmény és ezt szeretném meg előzni. Egy kisebb csapatot még a mai nap folyamám létre hozok. A csapatunk célja az lesz hogy körbe járjuk a várost és ahol bünt észlelünk meg jelenünk. Az intézkedést minden alkalomal jelenteni fogjuk a városi rendör örsön. Önéletrajz Morley Forrest nak hivnak 14 éves vagyok see cityben élek.Jelenleg lakásra gyűjtök és jobb autóra.80kg vagyok és 175cm magas.Imádok horgászni és autózni,de ezen kivül szeretek autókat vásárolni és segiteni másoknak. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Január 9, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Január 9, 2020 Nincs sheriffség megpályázási lehetőség. Zárom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések