Pjotr Motka Létrehozva: Január 9, 2020 Megosztás Létrehozva: Január 9, 2020 Rendőri jelentekzés OOC: Hány éves vagy? 16 éves vagyok Mennyi ideje játszol a NextGaming Rp szerverén? Kb fél éve játszom a szerveren Voltál már AdminJailben? Vagy kitiltva? (Csatolj képet az UCP-dről) Voltam admin jailban és kitiltva is voltam egy félreértés miatt. Jail: https://kepkuldes.com/image/hmkqBe Ban: https://kepkuldes.com/image/hmkXg4 Hány játszott perced van? 11100 játszott percem van. Mileyn frakciókban voltál korábban? Mi volt a távozásod oka? Nem voltam még frakcióban eddig.. Miért pont hozzánk szeretnél csatlakozni? Már rég játszom a szerveren, más szerver nem is érdekel. És jobb voltna már egy jobb állás. Ki szeretném próbálni ezt is. Van néhány haverom aki rendőr és megtetszett nekem a munka. Mennyi időt tundál fent lenni a szerveren, és ebből mennyit fordítanál a frakcióra? Napi 4-5-6 órát is fent tudok lenni ebből tudok fordítani időt 4órát vagy ha kell többet is a frakcióra. IC Telyes neve: Jack Whistlewood Születési hely, idő Los Santosi korház, 1996 július 8. Telefonszáma: 5140794 Irjon magáról 3 pozitív, és 3 negatív tulajdonságot. Pozitív: Türelmes, Jól bánaik a pénzel, Megértő Negatív:Néha nehezen fog fel szituációkat, Könnyen mérgelődik, A komoly pillanatkoban is képes nevetni! Önéletrajz: Jack Whistlewood vagyok, 1996 júlis 8-adikán láttam meg előszőr a napvilágot, los santosi korházban. Kiskoromban nagyon szerettem a traktorokat, iskolában közepes tanuló voltam mindneki szerett. Amikor felnőtt lettem elmentem munkátba! Első munkám egy traktorral kezdődött. Universal 650 volt a neve. Azán elmentem olajfinomítónak. ott nagyon sokat dolgoztam. Azán eljött ez a nap és remélem hogy a jövőmet rendőrként élhetem! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Wolfren Hozzászólva: Január 14, 2020 Megosztás Hozzászólva: Január 14, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott ,hogy jelentkezését elutasítjuk. Indok: A minta elhanyagolása. ((Saját megjegyzés: Újra próbálkozhatsz ,ha a mintával együtt töltöd ki a jelentkezési lapot.)) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések