Jump to content

panasz

Jacob Hunter

Ajánlott bejegyzések

Sziasztok, igaz nem írtam se /me se /do-t vagy valami de gondolom hogyha írtam is volna gyorsan akkor meg lelő eggyértelműen mert szemtanu voltam. Meg most így tudom nem a témához tartozik de, miért is rohangálsz nagykaliberrel csak úgy az utcán? igaz bandás vagy de akkor se csak így (szerinte) meg ha van nálad akkor is legyen indokkal mert ha egy rablás lesz /volt akkor oké de na csak úgy :/ (meg egyébként a képen van még ooc rádió is az ő részéről). (UI:. Azért ez a nevem mert még nem írtam át de át fogom írni.)

Mark a ooc rádiózást az miatt csináltam mert ideges voltam és tudtommal lehet nagy kaliber fegyver nálad csak nem SZABAD sőt TILOS éjjel nappal hordani én nem hordom 24 órából 24 órát 

és szerintem nem olyan nagy dolog egy ooc rádiózás mint egy nonrp ölés 

ha kapok büntetést akkor elfogadom én nem fogok ki fogást keresni 

Ja és jordan honnan tudtat hogy rád akarok lőni ?

és ezt nem hinném hogy egy ooc rádiózás miatt kell kapnom 60 perc jailt amikkor egy nonrp-s ölés van 

de én nem fogok vitázni!

ui: úgy is én leszek a szar bűnős!

Edited by Pete Carol

Rendben akkor a következő szankciókat osztom:

Jordan: 60 perces AJ-t kap Non RP-s fegyverelővételért,  forgalmas helyen való ölésért!

Pete: OOC rádiózás és Non RP (Nem veszed elő csak úgy az AK-t a kaszinó előtt) indokkal pedig 45 perces AJ-t kap!

Ezzel zárom, helyezem!

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.