Dough Thommas Létrehozva: Január 10, 2020 Megosztás Létrehozva: Január 10, 2020 (módosított) OOC Részleg Tamásnak hívnak. 15 Éves vagyok. Szabadidőmben számítógépezek focizok vagy úszok. Jelenleg egy Programozó iskolába járok. Továbbtanulásnak szegedi egyetemet választom, de az még elég messze van. Régóta RP zek szervereken és most elkezdek itt is játszani elég régóta fut a szerver és itt is vannak jó RP-k és most remélhetőleg kipróbálom majd, hogy milyen itt ORFK Leadernek lenni. Szabadidőmben még programozok C nyelven, illetve az MTA fejlesztést is tanulgatom. Tulajdonságok: Pozitív: maximalista céltudatos igazságos Negatív: maximalista ( mert igenis van negatií oldala is ennek) sokszor türelmetlen nehezen meggyőzhető Felvétel Menete: A Tagfelvétel 3 részre lehet felbontani. 1.Az adott illető megirja a fórumon a lapot. 2.Egy Teamspeak 3 meghalgatás ahol a beszédkészségét és értelmességét figyeném/figyelnénk. 3.Ha ezeknek mind eleget tett akkor IC megkéne csinálni egy Rendőr Akadémiát. Frakció felépítése, rangok, leaderek, alleaderek száma, stb. Rangok: ooc/admin Kadét Őrmester Törzsőrmester Főtörzsőrmester Zászlós Tőrzszászlós Főtörzszászlós Hadnagy Főhadnagy Százados Ezredes Dandártábornok Vezérőrnagy Altábornagy Leaderek: Dough Thommas Kocsik: 2DB-Sprinter 10DB-Audi RS6 10DB-Opel Frakció céljai, programja, mit szeretnél elérni: A frakció célja az az hogy egy jó és RP s frakciót hozzak létre minnél töb taggal. Nagy RPk lennének PL:Határellenőrzés, Kiképzések Miért téged válasszunk? Kellően érett vagyok a feladatra és ezmellett terhelő is egyaránt. Sok tapasztalatom van, már rég óta játszom RP szervereken, és már tapasztalatom van ORFK Leadernek lenni. Mióta játszol RP szerveren? Lassan 3 éve Voltál már más szerveren frakció tulajdonos/leader? Ha igen, hol, és milyen frakcióé? Mennyi ideig? Igen voltam már más szerveren leader. See mta V2 Taxi alleader 2-3 hónapig OMSZ Alleader 3-4 hónapig Hungary Life LSPD(ORFK)Alleader 1-2 hónapig Alosztályok: KR-Készenléti Rendőrség K9-Kutyás Alosztály CR -Civil rendészeti alosztály M-Motoros Alosztály Képek/videó a skinekről Ahogy hallottam vannak bent skinek. Ha megkapom megnézem milyen skinek vannak bent ha jók akkor maradnak ha nem akkor majd cserélünk. IC önéletrajz Neve: Dough Thommas Születési hely, idő: Los Santos 1979.07.03 Lakhely: Pillangó Utca 2 Elérhetőség: Dough.Thommas@gmail.com Végzetség: Rendészeti Főiskola Munkatapasztalat: 3 évig voltam a NAV Nál. Meséljen magáról: Nevem Dough Thommas 41 éves vagyok. Los Santos kórházba a szülészeti osztályon láttam meg a napvilágot. Édesapám 10 éves koromban elhunyt rendőrszolgálatba egy gyilgosság áldozata lett. Ez hozott a rendőri irányba engem is.13 évesen elkezdtem járni a rendészeti gimnáziumba. Mindig is okos kisfiu voltam és jó tanuló. Kitünő eredményekkel zártam az éveket. A felvételin jól teljesitettem így felvettek az egyetemre.2001. januárjában vettek fel a San Fierro Police Department-be Kadét ként természetesen. Teltek az évek és egyre jobban megtetszett nekem a Nyomozói pálya, így tehát 2003 januárjában áthelyeztem arra az alosztályra. 4 Évet töltöttem el Nyomozással és Helyszíneléssel. Majd egyre csak feljebb törtem a ranglétrán. Sajnos egyéb okok miatt lekellett mondanom erről a szakmáról. Láttam az újságban, hogy erre a posztra keresnek ebert igy hát vettem maga és megpróbálom. Megjegyzés: A formázás tudom nem a legjobb de szerintem nem az a lényeg hanem az, hogy mit tartalmaz. Edited Január 10, 2020 by Tomy Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Január 10, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Január 10, 2020 Kadát? 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dough Thommas Hozzászólva: Január 10, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Január 10, 2020 (módosított) félreirtam bocsi, javítottam. Edited Január 10, 2020 by Tomy Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Thomas Venturas Hozzászólva: Január 10, 2020 Megosztás Hozzászólva: Január 10, 2020 Annyi a gond tetszik meg minden de 2 db önéletrajz... 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dough Thommas Hozzászólva: Január 10, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Január 10, 2020 xd mégegyszer sry mert ugye összegyüjtöttem az anyagot elősször aztán alakitgattam és ott maradt sry. Javítottam Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Január 12, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Január 12, 2020 Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került, nem nyerte el a vezetőség tetszését. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések