Thomas Venturas Létrehozva: Január 10, 2020 Megosztás Létrehozva: Január 10, 2020 OOC RÉSZ Nevem: Csató Tamás 14 éves vagyok. Körülbelül 5 éve vagyok szemüveges. Heves megyében lakom azon belül is Gyöngyös. Jelenleg szakácsnak megyek tovább tanulni. Szabad időmben focizok, kézi zek és néha-néha futok is. TULAJDONSÁGAIM: Pozitiv: Maximális segitőkészség. Türelmes. Ha valamit el kezdek soha nem hagyom félmunkában. Negativ: Könnyen fel idegesitem magam. Negativ cask ugy ennyi van. IC RÉSZ: Neve:Wexon Cortez Lakhely: Palomino Creek 3. Születés ideje:1998 03.07. Elérhetőség:WexonCortez@gmail,com Végzetség: Rendészeti FőIskola. Tapasztalat: 11 év a Honvédségnél. Felvétel menete: Tagfelvétel 3-4 részből áll. 1. Lapkitöltés. 2. Ha elfogadott a lap akkor TeamSpeak3 ra felhivás. 3. Beszéd készség figyelése. 4.OOC kérdések magáról. Frakció felépitése,Rangog,számok. OOC/Admin Kadét Őrmester Törzsőrmester Főtörzsőrmester Zászlós Törzszászlós Hadnak Főhadnagy Ezredes Dandártábornok//Ki képző Alezredes Vezérezredes Kocsik száma stb. 3db Sprinter (OMSZ kocsik feketeszinben) 10 Audi RS6 10 Opel Astra Frakció szélok stb. Szeretnék a szerverre ujj frakciót be illeszteni. RP-ket a Rendőrséggel ... stb. Miért engem válasszatok?: Eléggé magabisztosvagyok a frakció szemszögéből. Fly MTA-n Al leader voltam a TEK-nél. Vezetői posztot is kaphattam volna csak ki léptem. Mióta RP-zel? Körülbelül 3-4 éve. Mennyi időt tudnál fent lenni a szerveren?: 3-4 órát. Képek a skinről.: Ha a szerveren van bent skin..stb és ha tetszik akkor maradhat de ha nincs/nem tetszik akkor le váltás. Utó irat: Előre is köszönöm ha elfogadásra kerül a lap! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Január 10, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Január 10, 2020 Szia. Nincs TEK főleg nem SWAT pályázati lehetőség. (Hogy jött a SWAT? Jártál már a szerveren?!) +Az általános információk topicot sem sikerült átolvasni, mivel ott le van írva, hogy nincs és még az is, hogy miért nincs. Zárom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések