Nikolaj Koroljov Létrehozva: Január 11, 2020 Megosztás Létrehozva: Január 11, 2020 OOC bemutatkozás: Rick Johnson (leader) Sziasztok! Ádám vagyok, 16 éves. Székesfehérváron élek. Éppen most kezdtem el a középiskolát, gépészeti szakon. Még nem tudom hogy ezt a szakmát fogom-e választani felnőttként mivel nem találom nagyon érdekesnek. Régen egyik jó barátom,(most a szerveren Smith Johnson) ismertette meg velem a számítógépes játékokat és az RP világát is. Kezdetben Team Fortress 2-vel játszottunk, de nemsokára megismerkedett az MTA-val és hívott engem is. Nekem is nagyon megtetszett az RP, ezért elkezdtem játszani rp szervereken gyakran. Körülbelül 4-5 éve RP-zek. Smith Johnson (alleader) Üdvözletem! Flórián a keresztnevem és jelenleg 16 éves vagyok. Székesfehérváron élek és tanulok egyaránt. Gimnazista vagyok ,ezért nem kellett középiskolát választani ,hanem ott folytathatom a többszínű tanulmányaim. Team Fortress 2-vel kezdtem el a számítógépesjátékok világát. MTA-val 10 évesen kezdtem el játszani fun és DAYZ szervereken.12 évesen kezdtem el "RP-ni" seemta-n ,majd folytatta a több ezer leálló és elinduló roleplay szerver. IC önéletrajz: Rick Johnson (leader) A nevem Rick Johnson, 1963-ban születtem Gisela-ban. Édesanyám mellém 2 kistestvért hozott világra: Az egyik James Johnson akiről nem tudok sokat, mivel nem tartottam soha vele a kapcsolatot, mert elviselhetetlen emberré vált az évek alatt. Idősebb volt mint Smith és mire ő megszületett, már James nem volt sehol, máig sem tudjuk hogy mi lett vele, vagy esetleg hol lehet. Smith Johnson, a legkisebb testvér, akivel nagyon jól kijöttem. Gyerekkoromban az édesapám volt a helyi rendőrség alezredese. Felnéztem rá, mert velem sokat foglalkozott és tanított is egyben a rendőr munka velejáróival de Smith-re kevesebb ideje jutott ,mivel ő megszületett addigra már apánkat előléptették ezredes pozícióra és ezért sok elintéznivalója lett. Emiatt nem is volt olyan jó kapcsolatban apámmal mint én. Apám nyomdokaiba akartam lépni, ezért kijártam a washingtoni főiskolát, és ott Washingtonban kezdtem el az rendőri tevékenységeimet.Ott lett egy családom és egy jó fizető munkám is. Ekorra már 20 éve dolgoztam a törvénynek.Viszont 2009-ben a feleségem elhagyott az egyetlen gyermekemmel együtt, nemsokkal az előtt hogy édesapám meghalt. Alkoholba folytottam a bánatom ,amikor Smith meglátogatott Los Santosból és mondta hogy kezdjek el egy új életet. Egy kevés ideig los santosi olajszállító cégnél dolgoztam. Egy ottani rendőrség tagfelvételt tartott, ahova jelentkeztem a testvéremmel Smith-el. Öt év alatt vezetői állásra tettem szert a rendőrségnél és a testvéri összetartás, miatt a testvéremnek is nagyobb munkalehetőséget ajánlottam. Frakció felépítése -Altábornagy [Főleader] (x1) -Dandártábornok [Al-Leader] (x2) -Ezredes -Alezredes -Őrnagy -Százados -Főhadnagy -Hadnagy -Főtörzszászlós -Törzszászlós -Zászlós [Főosztály választás] -Főtörzsőrmester -Törzsőrmester -Őrmester -Kadét Főosztályok Terror Elhárító Központ -[S.P.S.U.]Special Purpose Sniper Unit -[S.P.M.U.]Special Purpose Medical Unit -[S.P.C.U.]Special Purpose Charlie Unit Nemzeti Nyomozó Iroda -Bűnszervezetek elleni alosztály -Kábítószerbűnözés elleni alosztály -Korrupció elleni alosztály Frakcióval kapcsolatos célom: OOC -Egy magas színvonalú, komoly ,de olykor barátságos légkör kialakítása -Egy rendezett csapat összeállítása -Sok akció dús és élvezhető rp szituáció létrehozása a tagoknak IC -Minden illegális tevékenység beszüntetése -Egy nagyobb létszámú állomány összeállítása Miért pont ezt a frakciót választom Az ORFK mindig érdekelt és ez volt az első választás ha egy szerveren frakciót lehetett pályázni. Referenciáim Sok kisebb-nagyobb roleplay szerveren voltam már ORFK leader és alleader. Egyéb illegális FK-ban is sikerült leader rangig feljutni/rangot kapni. BTK Erről majd privátban szeretnék beszélni a lap bírálóival. Köszönjük az idődet/időtöket a lap átolvasásával. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Január 12, 2020 Megosztás Hozzászólva: Január 12, 2020 Kedves pályázó! Pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került! Megj.: Tegyünk egy próbát egy TS meghallgatáson. Az alábbi időpontokban várunk TS-en: 2020.01.13. 19:00 vagy 2019.01.14. 17:00 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések