Jump to content

Rick Johnson- ORFK Frakciópályázata

Ajánlott bejegyzések

1200px-Insignia_Hungary_Police.svg.png

OOC bemutatkozás:

Rick Johnson (leader)

Sziasztok! Ádám vagyok, 16 éves. Székesfehérváron élek.

Éppen most kezdtem el a középiskolát, gépészeti szakon. Még nem tudom hogy ezt a szakmát fogom-e választani felnőttként mivel nem találom nagyon érdekesnek.

Régen egyik jó barátom,(most a szerveren Smith Johnson) ismertette meg velem a számítógépes játékokat és az RP világát is. Kezdetben Team Fortress 2-vel játszottunk, de nemsokára megismerkedett az MTA-val és hívott engem is. Nekem is nagyon megtetszett az RP, ezért elkezdtem játszani rp szervereken gyakran. Körülbelül 4-5 éve RP-zek.

Smith Johnson (alleader)

Üdvözletem! Flórián a keresztnevem és jelenleg 16 éves vagyok. Székesfehérváron élek és tanulok egyaránt.

Gimnazista vagyok ,ezért nem kellett középiskolát választani ,hanem ott folytathatom a többszínű tanulmányaim.

Team Fortress 2-vel kezdtem el a számítógépesjátékok világát. MTA-val 10 évesen kezdtem el játszani fun és DAYZ szervereken.12 évesen kezdtem el "RP-ni" seemta-n ,majd folytatta a több ezer leálló és elinduló roleplay szerver.

IC önéletrajz:

Rick Johnson (leader)

A nevem Rick Johnson, 1963-ban születtem Gisela-ban. Édesanyám mellém 2 kistestvért hozott világra: Az egyik James Johnson akiről nem tudok sokat, mivel nem tartottam soha vele a kapcsolatot, mert elviselhetetlen emberré vált az évek alatt. Idősebb volt mint Smith és mire ő megszületett, már James nem volt sehol, máig sem tudjuk hogy mi lett vele, vagy esetleg hol lehet. Smith Johnson, a legkisebb testvér, akivel nagyon jól kijöttem. Gyerekkoromban az édesapám volt a helyi rendőrség alezredese. Felnéztem rá, mert velem sokat foglalkozott és tanított is egyben a rendőr munka velejáróival de Smith-re kevesebb ideje jutott ,mivel ő megszületett addigra már apánkat előléptették ezredes pozícióra és ezért sok elintéznivalója lett. Emiatt nem is volt olyan jó kapcsolatban apámmal mint én. Apám nyomdokaiba akartam lépni, ezért kijártam a washingtoni főiskolát, és ott Washingtonban kezdtem el az rendőri tevékenységeimet.Ott lett egy családom és egy jó fizető munkám is. Ekorra már 20 éve dolgoztam a törvénynek.Viszont 2009-ben a feleségem elhagyott az egyetlen gyermekemmel együtt, nemsokkal az előtt hogy édesapám meghalt. Alkoholba folytottam a bánatom ,amikor Smith meglátogatott Los Santosból és mondta hogy kezdjek el egy új életet. Egy kevés ideig los santosi olajszállító cégnél dolgoztam. Egy ottani rendőrség tagfelvételt tartott, ahova jelentkeztem a testvéremmel Smith-el. Öt év alatt vezetői állásra tettem szert a rendőrségnél és a testvéri összetartás, miatt a testvéremnek is nagyobb munkalehetőséget ajánlottam.

szolgalunkesvedunk.jpg

Frakció felépítése

-Altábornagy [Főleader] (x1)

-Dandártábornok [Al-Leader] (x2)

-Ezredes

-Alezredes

-Őrnagy

-Százados

-Főhadnagy

-Hadnagy

-Főtörzszászlós

-Törzszászlós

-Zászlós [Főosztály választás]

-Főtörzsőrmester

-Törzsőrmester

-Őrmester

-Kadét

Főosztályok

Terror Elhárító Központ

-[S.P.S.U.]Special Purpose Sniper Unit

-[S.P.M.U.]Special Purpose Medical Unit

-[S.P.C.U.]Special Purpose Charlie Unit

Nemzeti Nyomozó Iroda

-Bűnszervezetek elleni alosztály

-Kábítószerbűnözés elleni alosztály

-Korrupció elleni alosztály

Frakcióval kapcsolatos célom:

OOC

-Egy magas színvonalú, komoly ,de olykor barátságos légkör kialakítása

-Egy rendezett csapat összeállítása

-Sok akció dús és élvezhető rp szituáció létrehozása a tagoknak

IC

-Minden illegális tevékenység beszüntetése

-Egy nagyobb létszámú állomány összeállítása

Miért pont ezt a frakciót választom

Az ORFK mindig érdekelt és ez volt az első választás ha egy szerveren frakciót lehetett pályázni.

Referenciáim

Sok kisebb-nagyobb roleplay szerveren voltam már ORFK leader és alleader. Egyéb illegális FK-ban is sikerült leader rangig feljutni/rangot kapni.

BTK

Erről majd privátban szeretnék beszélni a lap bírálóival.

Köszönjük az idődet/időtöket a lap átolvasásával.

• Like 1

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.