Jump to content

Jelentkezési lap

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?
-Rescsánszki Kevin -
Hány éves vagy?
-14 -
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
-5-6 -

Jelenlegi játszott perceid száma:

-18473 -

Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről!

- voltam AJ be kb 200 percig de bannolva még nem voltam -
Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben?
-voltam,autó szerelö -

Miért ezt a frakciót választanád?

-mert láttam hogy mostanság inaktív a munka ugyhogy beálnék a csapatba -
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
-sajnos nem,max dc -
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
-Rescsánszki Kevin vagyok. Kazincbarcikán élek. 2005.06.18-án jöttem létre. 4 éve mta-zok köztük voltam see,external,stb...  -

IC Rész

Jelentkező neve:
-Emil Cross -
 Jelentkező születési helye, ideje:
- Las Venturas 1987.04.13 -
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
-Emilia Cross -
 Jelentkező apjának neve:
-Armando De Redd -
 Előző munkahelye(i):
-Bányász -
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
-Hát szerintem a csapat munka arról szól hogy tartsunk össze, Sosem szabad feladni mert ha feladjuk össze bomlik a csapat munka,nagyjából ennyi -
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
-Emil Cross vagyok, édes anyámat Emilia Cross 

-nak hivták, édes apámat pedig Armando De Redd, 1987.04.13-án születtem Las Venturasban,nagyon szerettem iskolába járni de ahogy egyre jobban kamaszodtam ugy egyre jobban kezdtem beletérni a rosszaságba. Ezt követően apám megtudta hogy drogozok,és erre apám annyira begorult hogy elköltözött Los Santosba. Én és anyám maradtunk ketten, de egy nap elterveztem azt hogy össze szedem magam,és elmenjek Los Santosba megkeresni az apámat. Megérkezdtem Los Santosba, hívtam egy taxit és nagyon ismerős volt nekem a taxisnak az arca,olyan volt mint az apámé,és amikor elköszöntem a taxistól,ő pedig annyit mondott: Szia Fiam..

Remélem tetszett,várom a választ. -

• 2 weeks later...
  • Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.