dominik Létrehozva: Január 18, 2020 Megosztás Létrehozva: Január 18, 2020 OOC RÉSZ Mi a neved? Dobrovoczky Dominik Hány éves vagy? 14 éves múltam. Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? Napi 3-4 órát ebből az összeset erre a frakcióra szánnám. Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? Eddig még nem volt szerencsém más szerveren kipróbálni. Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? Mindig is ez a frakció tetszett a legjobban az eddigi összes szerveren ahol voltam. Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? Természetesen mivel ez elengedhetetlen szükséglet. Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) Dobrovoczky Dominik vagyok, 14 éves Veszprémben élek, hobbim a ping-pong-ozás szeretek sportolni szabadidőmben az NextGaming szerveren játszok amikor csak tudok.1-1,5 éve Mta-zok csak RP szervereken játszottam eddig pl.: SeeMta v2, SeeMta v3,SeeMta v3 LV, jól tudok RP-zni. Ez lennék én. Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)? Eddig még egyet sem kaptam. lásd link: https://kepkuldes.com/image/htspWg Hány bannod van(képpel bizonyítva)? Eddig még egyet sem kaptam. lásd link: https://kepkuldes.com/image/htspWg IC Rész Jelentkező neve: Kravchenko Zakarev Jelentkező születési helye, ideje: 1987, április 25. Los Santos-i kórház Jelentkező anyjának leánykori neve: Olga Mikara Jelentkező apjának neve: Bogdan Zakarev Előző munkahelye(i): Vizimentő, Járműszállitó Rendelkezel jogosítvánnyal? Természetesen Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) Én álláspontom szerint egy jó és kitartó csapatnál nincsen erősebb dolog a Földön. Ezért is szeretnék csatlakozni ehhez a munkához. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Kravchenko Zakarev az én tiszteletbeli nevem, gyerekként egyik vágyam az volt, hogy rendőr legyek az iskolában nagyon jó tanuló voltam, de Moszkvába nem igazán engedhette meg a családom, hogy tovább tanuljak és ezért érkeztem a városba 1 éve itt Los Santosban megtanultam angolul és magyarul folyékonyan irni, beszélni. idén töltöm be a 33. életévemet. Olajfinomitó és szállitóként dolgozok, szabadidőmben autókázok a Ladámmal vagy beülök a Casinóba egy korsó sörrel és az ismerőseimmel. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
dominik Hozzászólva: Január 18, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Január 18, 2020 Elnézést a mintában szereplő kép hiánya miatt Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Wolfren Hozzászólva: Január 18, 2020 Megosztás Hozzászólva: Január 18, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott ,hogy emberhiány indok miatt jelentkezését elfogadjuk. ((Saját megjegyzés: Várunk a TeamSpeak meghallgatásra az alábbi időpontokon valamelyikén:2020.01.19 20:00 vagy 2020.01.20 18:00.)) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések