Jump to content

Dominik jelentkezési lapja a rendőrségbe

dominik

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?

Dobrovoczky Dominik

Hány éves vagy?

14 éves múltam.

Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?

Napi 3-4 órát ebből az összeset erre a frakcióra szánnám.

Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?

Eddig még nem volt szerencsém más szerveren kipróbálni.

Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni?

Mindig is ez a frakció tetszett a legjobban az eddigi összes szerveren ahol voltam.

Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?

Természetesen mivel ez elengedhetetlen szükséglet.

Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )

Dobrovoczky Dominik vagyok, 14 éves Veszprémben élek, hobbim a ping-pong-ozás szeretek sportolni szabadidőmben az NextGaming szerveren játszok amikor csak tudok.1-1,5 éve Mta-zok csak RP szervereken játszottam eddig pl.: SeeMta v2, SeeMta v3,SeeMta v3 LV, jól tudok RP-zni. Ez lennék én.

Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)?

Eddig még egyet sem kaptam.

lásd link: https://kepkuldes.com/image/htspWg

Hány bannod van(képpel bizonyítva)?

Eddig még egyet sem kaptam.

lásd link: https://kepkuldes.com/image/htspWg

IC Rész

Jelentkező neve:

Kravchenko Zakarev

Jelentkező születési helye, ideje:

1987, április 25. Los Santos-i kórház

Jelentkező anyjának leánykori neve:

Olga Mikara

Jelentkező apjának neve:

Bogdan Zakarev

Előző munkahelye(i):

Vizimentő, Járműszállitó

Rendelkezel jogosítvánnyal?

Természetesen

Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)

Én álláspontom szerint egy jó és kitartó csapatnál nincsen erősebb dolog a Földön. Ezért is szeretnék csatlakozni ehhez a munkához.

Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)

Kravchenko Zakarev az én tiszteletbeli nevem, gyerekként egyik vágyam az volt, hogy rendőr legyek az iskolában nagyon jó tanuló voltam, de Moszkvába nem igazán engedhette meg a családom, hogy tovább tanuljak és ezért érkeztem a városba 1 éve itt Los Santosban megtanultam angolul és magyarul folyékonyan irni, beszélni. idén töltöm be a 33. életévemet. Olajfinomitó és szállitóként dolgozok, szabadidőmben autókázok a Ladámmal vagy beülök a Casinóba egy korsó sörrel és az ismerőseimmel.

4DRFSu7.png

Tisztelt jelentkező!

Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott ,hogy emberhiány indok miatt jelentkezését elfogadjuk.

((Saját megjegyzés: Várunk a TeamSpeak meghallgatásra az alábbi időpontokon valamelyikén:2020.01.19 20:00 vagy 2020.01.20 18:00.))

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.