CSOCSO Létrehozva: Január 19, 2020 Megosztás Létrehozva: Január 19, 2020 -OOC önéletrajz Csongi vagyok 15 éves!Van 3 motorom és ez mellett 5 éve motorozok.Szeretek Biciklizni és mounten-bike versenyekre menni Kb 3-4 éve rp-zek külömböző szervereket Pl. SeeMta v3,v3Lv, Hungary life Fly mta stb.Régen kettő szerveren voltam OMSZ-es SeeMta v3, és Lv is V3 egy egész nyarat és V3 lv egy egény telett és tavaszt . Nagyon megtetszet ez OMSZ élet és itt is ki akarom próbálni magam mint OMSZ-dolgozó vagy mint Leader.Amiért ott hagytam az OMSZ az volt az oka hogy leader csere volt és sok mást változott és új tagokkal nem nagyon jöttem ki.Itt is szeretnék OMSZ- es lenni,és itt is megpróbálnám vezetni a frakciót. Napiszinten,több órát is aktiv tudok lenni. Így hogy szünetvan, naponta 3-4 órát minimum de ez naptól változó.És szeretek emberek be tanitani is meg minden és persze Nekem is mint mindenki másnak van negativ tulajdonságom is. Negativ: -Néhe hamar feltudom mérgesiteni magam egyszerűen elfogy az önuralmam de nem mindig -nem szeretem aki ki próbál oktatni paraszt mondra az az nagyképűsen de persze meghalgatom a pozitiv jelegű - nem szeretem ha valaki x-y nem az igazat mondja hanem mást mond ami történt az az hazudik. Pozitív: -Kedves vagyok az emberekkel - Aki igazán akar rp-zni ahoz türelmem van elmagyarázni hogy hogy kell mint kell - szeretek segitkezni is. -IC önéletrajz: Rain Bobbinak hivnak 28 éves vagyok. Egyedül élek, a Jefferson Street 20-számon megtalálható Motelban a magasföldszinten a 15 ajtó mögött. Még újvagyok a városba és jobb megélhetés miatt jöttem ebbe a városba.Mivel régebben dolgoztam más országokban Mnetős ként igy itt is próbára szeretném tenni magam.Mivel egyedül állo vagyok több időt tudok a munkába fektettni.Régen mikor jött a továbbtanulás gondolkodtam hogy mi is lenne a legjobb igy a családtagjaim segitségvel választottam ezt a szakmát.Azota is ezt szeretem csinálni és végezni. Nagyon gyorsan és biztonságosan vezetek.Sajnos egy barátom se és családtagom se tudot velem jönni a városba igy egyedül jöttem el ide Los Santosba és keresem a jobb megélhetése a munkát.Azért szeretném ide Az Országos Mentőszolgáltahoz csatlkaozni.Köszönöm szépen hogy elolvasták az önéletrajzom. -Frakció felépítése, rangok, leaderek, alleaderek száma, stb -Nah akkor a frakciónak persze kell egy Leader és persze egy Aleader .Mivel kevesen vagyunk ez vezetésnek bővön elég és könyebben lehet megegyezni.És ezek előtt szépen Jelentésről jelentésre kiszabot mennyiség múlva megkapja a tag az újabb újabb rangot. Rangok: Tanuló/vagy újoncon kezdené a munkát a tag.Itt eldöntheti mi szeretne lenni. Gépkocsi vezető,vagy ápoló Gépkocsi vezető:Aki a mentőt vezeti. Ápoló:Az ápolónak is lenne mentője,de leginkább egy egységben lenne a gépkocsi vezetővel.Ha kevesebb az egység akkor álna ő is be mentőautóval és csatlakozhatna egységekhez persze. Mentőápoló:Ez gépkocsivezető,és ápoló képzést is kapott! Igy szükség esetén mehet mentővel, vagy mehet korházba ügyeletesnek. Légiegység:Erre a rangra a Gépkocsivezető,és mentőápoló jelentkezhet.A helikoptert akkor használhatnák ha távol lenne az eset. Főorvos:Ő képzené tovább a tanulókat ápolóvá,és a gépkocsivezetőket mentőápoló-nak.(innentől iényléssel járna Audi RS6/Rohammentő) Egység vezető:Ő mondaná meg, hogy milyen egységre van szükség. Ő osztaná be az embereket egységekbe. Telephely vezető:Természetesen a tagoknak van civil járművük. Ezeket mondaná meg hova álljanak meg,és a szolgálati autók állapotát,és parkolását ellenőrizné. Természetesen ő is mehet hívásokra,és tud ellátni sérülteket. Önkéntes:Ő is kapna egy rövid kiképzést emberellátásból,és gépkocsi vezetésből. A fizetése egyezik a tanulóval. Igazgató helyettes:Ő pótolja az igazgatót,ha nincs a városban. Ő is beáll egységként ha kevés egység van. Igazgató:Ő intézi a papírügyeket,(pl casco,stb)illetve ő is beáll ha szükség. Persze igy van Más szerveren is a Rangok . -Frakció céljai, programja, mit szeretnél elérni: A frakcióban azt szeretném elérni/elérnünk, hogy egy aktiv és egybetartó egyesületett hozzak/hozzunk létre. Az esetleg ,hivások be érkezése során az emberek úgrasra kész legyenek a legtöbb esetnél . az új tagoknak a nagyobb rangú tagok tartanának előadásokat a mentőautóról a felszerelésről stb. -Miért pont ezt a frakciót választanád? Ezt a frakciót azért választottam -választom mert szeretem is és aktiv vagyok a szerveren és aktivan részt tudok venni. -Szerinted milyen szerepe van az OMSZ-nek a szerveren? Az OMSZ egy életmentő legális szervezet.aki a beteg embereknek vagy rá szorolú embereken segit.Ha ez a szervezet nincs résen vagy nem aktiv vagy még nincs akkor, az sincs aki egy Töröt lábú,töröt kező emberen segitsen és ezt ki kell küszöbölni és pl a rendőrök akcióba vannak kell aki elassa a lőt sebbeket. -Igényelni kívánt frakció járművek (Választható autó típusok: Mercedes Sprinter, Audi RS6) A frakciónak szüksége lenne az az a szervezetnek: 10-15 Fehér Mercedes Sprintere 10 Sárga Roham autóra Mercedes Sprintere persze. 3 darab Rs 6 audira fehér 3 darab Sárga Rs6 sárga roham audira 2 darab Helikoptere. -Miért téged válasszunk? Én úgy érzem alkamas vagyok egy mentős vagy egy leader OMSZ-emberinek a szerepére és bő az rp tudásom is és ismerem hogy müködik az egész minden Aktiv vagyok sokat játszok a szerveren is és ezért lenne alkalmas de ez nem rajtam múlik hanem a szerver vezetőire hagyom a döntést. Végszó: Köszönöm szépen a végig olvasást! -Voltál már más szerveren frakció tulajdonos/leader? Ha igen, hol, és milyen frakcióé? Mennyi ideig? Nem voltam egy szerveren se tulajdonos Leader se ha lettem volna leirnám csak mentő dolgozó voltam és elégedettek voltak velem. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Thomas Venturas Hozzászólva: Január 19, 2020 Megosztás Hozzászólva: Január 19, 2020 Szia! Sajnos nem tudom el dönteni hogy most TGF vagy pályázás akar ez lenni.? Illetve szerintem eléggé rövid lett. Igy én NEM TÁMOGATOM! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Adam Lara//Ádám Hozzászólva: Január 20, 2020 Megosztás Hozzászólva: Január 20, 2020 Szia szerintem fasza fraki tamogatom Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Január 20, 2020 Megosztás Hozzászólva: Január 20, 2020 Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került, nem nyerte el a vezetőség tetszését. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések