Arsenij Volkov Létrehozva: Január 24, 2020 Megosztás Létrehozva: Január 24, 2020 OOC RÉSZ Mi a neved? - Sellei Attila - Hány éves vagy? - 14 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - napi 3-4 órát - Jelenlegi játszott perceid száma: - 7996 - Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! https://ucp.nextgamingrp.com/dash Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? - nem voltam még, de most szeretnék - Miért ezt a frakciót választanád? - mert megtetszett ahogy segítettek nekem - Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? - igen, mind a kettővel rendelkezem - Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) -Engem Attilának hivnak szeretek beszélgetni horgászni is szeretek néha még .Szeretem ha tudok csapatba dolgozni és ösze tartunk.Engem nehezen lehet feldühiteni de szeretem ha kedvesek velem akkor én is az vagyok velük. .A tanulásban nem vagyok a toppon ,de ez remélem változni fog mert már nagyobb az elvárás. - IC Rész Jelentkező neve: - Delmar Angelo - Jelentkező születési helye, ideje: --Los Santos 1998. - Jelentkező anyjának leánykori neve: -Anna Mária - Jelentkező apjának neve: - Delmar Ádám - Előző munkahelye(i): - Olajfinomító - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - szerintem a csapatmunka szükséges,de nem mondig a legjobb.Az a jó benne hogy amit én nem tudok lehet hogy más igen így eloszlik a munka és ezért nem olyan néhéz ,sőtt még szórakoztató is lehet. - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Az én nevem Delmar Angelo. Az az egyik célom hogy alapítsak egy családot dehát megtaláljam az igazit. Eléggé szeretem a embereket és szabadidőmben sokat szoktam az embereken segiteni is. A családom férfitagjai is itt dolgoztak ezért én is szeretném továbbvinni ezt a fonalat és örülnék ha a fiam is megörökölné ezt a jó szokást. Az anyámat nem ismerem igazán mert még kiskoromban elhagyott így az apámmal éltem gyermekkoromban. - Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Volkov Genovese Hozzászólva: Január 25, 2020 Megosztás Hozzászólva: Január 25, 2020 Jól Össze szedted Támogatom Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Január 27, 2020 Megosztás Hozzászólva: Január 27, 2020 AS lapot nem minta alapján kell kitölteni hanem saját magadtól megformázva. Írd újra lapot és utánna meglátjuk. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Február 15, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Február 15, 2020 Nem történt meg, zárom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések