Jump to content

[LEGÁL]Wexon Cortez Országos Mentő szolgálat

Ajánlott bejegyzések

Idézet

OOC önéletraj:
Sziasztok! Engem Tamásnak hivnak. Barátoknak csak Tomi. Én egy 14 éves Fiu vagyok. Heves megyében lakom.
Hobbym a focizás kézizés.
Értem már el nagyobb eredményt a sportal. Gondolok ezekre: Verseny STB-STB...
Naponta 4-5 órát tudok aktiv lenni.
Azt a 2-3 órát a szerveren a frakciómra szánnám.
Szeretnék ezzel a frakcióval a szerverre több életet bele leehtlni. Frakció ügyileg.
Mivel sokszor ugy gondolom az LSPD-seket meglövik stb... Igy nem tudják el látni magukat és igy sürgőségin szólnának nekünk és már mennénk is.

IC önéletrajz:
Neve:Wexon Cortez
Kor:24
születési hely:Las Venturas
Végzetsége: Egészségügyi.
Email: [email protected]

Frakció felépítése, rangok, leaderek, alleaderek száma, stb.

Elsősorban is a rangok:
Tanuló:Mindenki ezen a rangon kezdene.Itt eldöntheti mi szeretne lenni. Gépkocsi vezető,vagy ápoló.

Gépkocsi vezető:Aki a mentőt vezeti. Ha nem szeretné a mentőt vezetni,akkor lenne továbbképzés ápolónak. Természetesen őkis kapnak kiképzést,hogy vészhelyzet esetén eltudják látni a sérültet.

Ápoló:Az ápolónak is lenne mentője,de leginkább egy egységben lenne a gépkocsi vezetővel.Ha kevesebb az egység akkor álna őis be mentőautóval.

Mentőápoló:Ez gépkocsivezető,és ápoló képzést is kapott! Igy szükség esetén mehet mentővel, vagy mehet korházba ügyeletesnek.

Légiegység:Erre a rangra a Gépkocsivezető,és mentőápoló jelentkezhet.A helikoptert akkor használhatnák ha távol lenne az eset.

Főorvos:Ő képzené tovább a tanulókat ápolóvá,és a gépkocsivezetőket mentőápoló-nak.(innentől iényléssel járna Audi RS6/Rohammentő)

Egység vezető:Ő mondaná meg, hogy milyen egységre van szükség. Ő osztaná be az embereket egységekbe.

Telephely vezető:Természetesen a tagoknak van civil járművük. Ezeket mondaná meg hova álljanak meg,és a szolgálati autók állapotát,és parkolását ellenőrizné. Természetesen ő is mehet hívásokra,és tud ellátni sérülteket.

Önkéntes:Ő is kapna egy rövid kiképzést emberellátásból,és gépkocsi vezetésből. A fizetése egyezik a tanulóval.

Igazgató helyettes:Ő pótolja az igazgatót,ha nincs a városban. Ő is beáll egységként ha kevés egység van.

Igazgató:Ő intézi a papírügyeket,(pl casco,stb)illetve ő is beáll ha szükség.

Frakció  programja, mit szeretnél elérni:

A frakcióval az lenne a célom,hogy egy aktiv szervezetet hozzak létre, ahol az emberek tudnak RP-zni. Az esetek többségében az lenne a lényeg ,hogy majdnem 0-24-be riasztható legyen legalább 1 egység. Természetesen lennének OMSZ-es bemutatok a kocsikról és , hogy milyen egy nap az OMSZ-ben. Ezzel azt szeretném elérni , hogy az emberek szivesen jelentkezzenek a frakcióba.

Miért pont ezt a frakciót választanád?

Azért szeretném ezt a frakciót, mert ez a kedvencem. Ehez van a legtöbb türelmem, ehez van a legtöbb tudásom.

Szerinted milyen szerepe van az OMSZ-nek a szerveren?

Az OMSZ egy életmentő legális szervezet, aki a bajbajutottakon segít. Ha nincs OMSZ nincs ki a betegeket kezelje, legyen itt szó:

Lábtörés (nyilt,zárt)

Fejsérülés(betört koponya,felhasadt fejbőr)

Lött sebek ellátása

Műtétek

és sorolhatnánk.

Igényelni kívánt frakció járművek (Választható autó típusok: Mercedes Sprinter, Audi RS6)

Szükségünk lenne:

10 Fehér Mercedes Sprinter

10 Sárga (roham mentő) Mercedes Sprinter

3 Fehér Audi RS6

3 Sárga Audi RS6

2 Mevrick helikopter.

Miért téged válasszunk?

Mert úgy érzem ,hogy mivel sokat voltam OMSZ-es és mivel 6 éve RP-zek elbirnám vezetni a frakciót. Aktiv vagyok,és megbizható.

De nem rajtam múlik. Én nem szeretném fényezni magam,mert értelmét nem látom.

Terveim a frakcióval?:

Megpróbálok minél aktivabb tagokat keresni hogy erre a frakcióval végre lehessen azt mondani, hogy tényleg végzik a dolgukat. A hangsuly az aktiv embereken van,ezzel olyan embereket vennék fel akik tudnak szabadidejükben a játékkal foglalkozni,ezzel egy aktiv közösséget alkotni. Fontos hogy egy aktiv és jó közösség legyen. Nyilván a frakció hangsuly nem a gazdaságról fog szólni hanem az RP-ről. Több mint 5 órát is fent lennék a szerveren naponta és azt az időt a frakcióval tölteném. Gyakorlatilag nincs nagyon semmi kérésem. Ami jelenleg van a Mentőségnek bázis az tökéletes.

Tagfelvétel menete?: 

A tagfelvétel nagy része IC fog zajlani. Ki lesz hirdetve a felvétel, majd az adott illetp oda megy a bázisra amikor már a hirdetés miatt a leaderek ott fogják várni őt. Először be hivjuk az irodába , majd fel lesz hivva TS-re. Ha ez meg volt pár kérdést kérdezünk tőle,és ha nagyjából megfelel a követelményeknek és minden rendben akkor felvesszük és indulhat is a munka. 

A tagfelvétel követelményei nem olyan nehezek.

Legyen TeamSpeak 3-ad.

Ne legyen az elmult hétben sok jailed.

A kor nem számit. A játszott órához kell sem kell nagyon sok.

Végszó:

Köszönöm,hogy végigolvasta/olvastad.

Voltál már más szerveren frakció tulajdonos/leader? Ha igen, hol, és milyen frakcióé? Mennyi ideig?

Igen több szerveren is. Newlife Gaming: OMSZ leader, illetve Second MTA: Groove Street,Yakuza.

Egyéb szerverek is de azok nagyon kis szerverek voltak.

Edited by Wexon Cortez

Hali, nem lenne rossz viszont az IC önéletrajz-ot nem így kellett volna megírni (hanem fogalmazás ahogy láthatod régi pályázatok között), és az editelést is finomíthatnád. Például "Miért téged válasszunk?" néhol a címek feketék itt pedig piros és így beleolvad a szövegbe. Ha az ilyen hibákat kijavítod és raksz bele 1-2 képet akkor TÁMOGATOM!

Edited by Rick Johnson
  • Like 1
  • Köszi 1

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.