Thomas Venturas Létrehozva: Január 25, 2020 Megosztás Létrehozva: Január 25, 2020 Sziasztok! Én arra az ötletre gondoltam hogy egy saját cég! Gondolok ezekre: Kamionos cég Halász cég fa vágós cég. Hogy működne?: -F2-es gombra tenni a cég megalapitását melynek összege 50ezer lenne. - Cég Tulajdonosa tudna tagoknak állitani %-ot és rangot. -lenne céges számla amiről Cégtulaj tudna ki/be rakni pénzt. - fizetés % alékkal.: Pl.: ha én egy kamionos körrel le viszek 1 kört és annak az összege pl 5ezer akkor az az 5ezer a céges számlára menne. de ha 50% alékom van akkor 5 ezernek a fele azaz 2500 at kapnék én kp ba és a céges számlára 2500$ menne. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jelger Dam Hozzászólva: Február 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 23, 2020 Jó ötlet gondoltam már rá én is úgyhogí TÁMOGATOM! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
kamion Hozzászólva: Március 8, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 8, 2020 Véleményem szerint az az 50.000 $ elég karcsú például ahhoz képest, hogy az olajszálltóval 7 kör alatt meg is van. Szerintem ez lehetne 200 ezer dollár és akkor már van is értelme. Egyébként szerintem nagyon jó ötlet, tehát TÁMOGATOM! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pascual Mano Hozzászólva: Március 8, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 8, 2020 Hmm, nekem tetszik. TÁMOGATOM! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Március 16, 2020 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Március 16, 2020 Tetszik,nem is lenne rossz,TAMOGATOM Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések