Jump to content

James Cravis(Rocky)-ra panasz

KR3MX

Ajánlott bejegyzések

Panasztevő játékos IC neve:

-Chris Cartwright-

Panaszra tett adminisztrátor neve:

-Rocky, James Cravis-

Panasz oka:

-Látható a videó elején, hogy ott van egy pár Cravis a házaik körül. Arra lettünk figyelmesek, hogy fegyvereket vettek ki a kocsikból, majd amikor elhagyjuk a helyszínt azt láttuk, hogy James Cravis legettelt magának egy kocsit, kivett belőle egy fegyvert, és majd RTC-zte. És ezt mind IC tette meg.-

Bizonyíték (videó, kép, log):

-

-

• Like 1

Alapvetően, RP szituációban voltál, hiszen ott beszélgettünk veled is mint a többi Cravissel. Illetve attól függetlenül, hogy most ICzel-e vagy nem, szerintem az adminkihasználás az adminkihasználás. Mint minden normál playernek ha kell valami a kocsijából akkor, /gps (kocsiid) és elmegy a kocsijához és kiveszi azt ami neki kell.

• Like 1

Akkor is IC vagy jelen a szerveren, egészen addig ameddig nem Dutyzol be... És én azt gondolom, hogy ezzel te előnyre tettél szert a többi playerhez képest. Abban az esetben lehetne eltekinteni egy kocsi getteléstől, hogyha esetleg azzal másnak segítesz, de még azt is dutyban kellene tenni, szerintem!

Sziasztok !

Mindegy lett volna hogy addig beírja Rocky azt hogy aduty vagy nem.
Semmi olyanra nem használta ki az admint, ami egy ic szituáciuban számított volna, ergo nem jutatta előnyhöz magát a többi playerhez képest.
Ezzel a panaszt jogtalannak tartom !
Következmények nélkül zárom, helyezem !

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.