KR3MX Létrehozva: Január 28, 2020 Megosztás Létrehozva: Január 28, 2020 Panasztevő játékos IC neve: -Chris Cartwright- Panaszra tett adminisztrátor neve: -Daniel- Panasz oka: -Nem tartom fairnek azt, hogy úgy intézted a PK-t, hogy az RP-ben(inkább csak a helyszínen)te is ott voltál mint Cravis. Ez által nem érzem a bírálásodat igazságosnak. "Mindegy lett volna hogy addig beírja Rocky azt hogy aduty vagy nem." (PK-ból idézve Danitól)- Erre kitérve, szerintem ha valaki tegyük fel csak azért lép be admin dutyba, hogy magának legettelje a kocsiját akkor hasonlóan csak kihasználta az adminját. Nekem ebből az egészből nem volt károsodásom, viszont szerintem nem kellene hagyni, hogy ilyeneket csináljanak az adminok. - Bizonyíték (videó, kép, log): -Igazából az előző PK: - 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Január 29, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Január 29, 2020 Tök mindegy, hogy ott volt-e a Daniel az IC eseménynél, nem IG panasz, hanem adminra tett panasz, és nyilván Daniel fogja bírálni, hogyha ő a szuperadmin. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések