Kiara Celestina I Bence Létrehozva: Február 1, 2020 Megosztás Létrehozva: Február 1, 2020 (módosított) Sziasztok! Szeretném megpályázni a Taxi Társaságot. Amit rólam kell tudni: Hajnal Bence a nevem, Budapesten lakom 13 éves vagyok, 3 éve Rpzem, szeretem a hosszú RPket amiknek kulcsfontossága van a karakterem életében.Rendelkezem Ts3 klienssel és mikrofonnal is! Név: Kiara Anderson Született:1999.07.26 Anyja születési neve: Akira Celestina Előző munka(i):Olajfinomító, Úttisztító Jogosítvány(ai): Személygépkocsi vezetői engedély, teherautó vezetői engedély Végzettség(ei): 8 Általános, Szakgimnázium, Alapfokú Angol Nyelvvizsga, FőIskola Rangok: -Próbaidős Sofőr -Sofőr -Kezdő Sofőr -Haladó Sofőr -Profi Sofőr -Veterán Sofőr - Diszpécser -Telephelyvezető -Igazgató Leader(ek) száma: 1 Lenne Alleader(ek) száma: 1 max 2 Maximum tagok száma: 10-13 3 Napi NEM jelzett inaktivitás után autómatikusan ki lennének rúgva és vagy 3 hibapont után ki lennének rúgva, hibapontot AJ-ért szerezhetnek, legsúlyosabb az NRK AJ, mivel ugye a taxisnak RP-sen kell vezetnie, és ha ezt nem teszi nagyon nagy baj. Céljaim: Jelenlegi céljaim a frakcióval kapcsolatban, hogy kialakítsak egy remek RP-s közösséget, akiket bátran hívnak IC az emberek. Miért pont ezt a frakciót választanád? Erre a válaszom elég abszúrd, de SZERINTEM, ez a legRP-sebb frakció, mert a taxi a mindennapi életben létfontosságú, és sok embert ismerhetek meg fuvarozás közben Taxis szerepe: Elfuvarozni a segítségre szoruló embert A-ból B-be. Szerinted hogyan működhet jól a frakció a szerveren? Ha ki tudunk alakítani egy Hierarchiát, és a szerint működni, fegyelmezetten, RP-sen. Miért téged válasszunk? Szerintem sok ember csak azért akar frakciót, mert Ő a leader, és hogy az milyen jó is, DE ők nem gondolnak bele, hogy egy frakció egy szerverbe kerülhet, én alaposan figyelni fogok az embereimre HA sikerül a pályázat, mert egy jó RP közösség számomra a legjobb frakciót jelenti. Voltál már más szerveren frakció tulajdonos / leader? Igen voltam. Ha igen, hol és milyen frakcióé? ( Sorban írom) Rich RP: - LSPD, Colombo Crime Family ( Olasz Maffia ), SWAT, LSPD, Piru Blood's. Mennyi Ideig? LSPD: 1-2 Hónap, unalmas volt, leadtam. Colombo Crime Family ( Olasz Maffia ) : 3-3,5 hónap, le CKztak. SWAT: 1 Hónap Leadtam. LSPD: 1 Hónap Itt tulaj váltás volt, és azt mondtam elég volt. Piru Blood's: 1-2 hónap: Nem volt sok player ezért leadtam, és otthagytam a szervert. Köszönöm, hogy elolvastad ezt a lapod, ha tetszett, jelezd egy Támogatom-al, ha pedig úgy érzed nem vagyok alkalmas erre a frakcióra jelezd egy Nem Támogatom-al. Edited Február 1, 2020 by Bencee 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kiara Celestina I Bence Hozzászólva: Február 1, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Február 1, 2020 Fórum név változtatva! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rocky Hozzászólva: Február 2, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 2, 2020 Emeld ki kicsit a kérdéseket, mert egybe folyik a válaszal. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tailor Smuggler Hozzászólva: Február 2, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 2, 2020 Szerintem igényes IG beszélgetésekből jó lenne leadernek Támogatom!! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kiara Celestina I Bence Hozzászólva: Február 2, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Február 2, 2020 1 órája , Rocky said: Emeld ki kicsit a kérdéseket, mert egybe folyik a válaszal. Sajna már nem tudom editelni, mert 2x editeltem, azt tudom csinálni, hogy újraírom kiemelt kérdésekkel. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kiara Celestina I Bence Hozzászólva: Február 2, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Február 2, 2020 És @Tailor Smuggler KÖSZÖNÖM a támogatásod! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
AndyWhite Hozzászólva: Február 4, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 4, 2020 (módosított) Jelentkezni, szeretnék a pályázatra. Vezetői tapasztalatom van! Andy White Edited Február 4, 2020 by AndyWhite Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kiara Celestina I Bence Hozzászólva: Február 5, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Február 5, 2020 20 órája , AndyWhite said: Jelentkezni, szeretnék a pályázatra. Vezetői tapasztalatom van! Andy White Ezt megteheted egy új témaként is. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Andy WhiteReal Hozzászólva: Február 6, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 6, 2020 (módosított) Kiara Anderson, hogy értve? Amúgy támogatom! Edited Február 7, 2020 by Andy WhiteReal Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jacob Hunter Hozzászólva: Február 7, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 7, 2020 Azon kívül hogy egybe olvad a kérdések jól össze raktad így TÁMOGATOM Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jelger Dam Hozzászólva: Február 7, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 7, 2020 ÉN jelentkeznék a frakcióba szivesen meg jó lenne úgxhogy TÁMOGATOM! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Február 13, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 13, 2020 Kedves pályázó! Pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került! Megj.: Tegyünk egy próbát egy TS meghallgatáson. Az alábbi időpontokban várunk TS-en: 2020.02.13. 19:00 vagy 2020.02.14. 17:00 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések