Jump to content

Taxi Társaság Pályázása.

Ajánlott bejegyzések

• Sziasztok! Szeretném megpályázni a Taxi Társaságot. Amit rólam kell tudni: Hajnal Bence a nevem, Budapesten lakom 13 éves vagyok, 3 éve Rpzem, szeretem a hosszú RPket amiknek kulcsfontossága van a karakterem életében.Rendelkezem Ts3 klienssel és mikrofonnal is!

Név: Kiara Anderson

Született:1999.07.26

Anyja születési neve: Akira Celestina

Előző munka(i):Olajfinomító, Úttisztító

Jogosítvány(ai): Személygépkocsi vezetői engedély, teherautó vezetői engedély

Végzettség(ei): 8 Általános, Szakgimnázium, Alapfokú Angol Nyelvvizsga, FőIskola

Rangok: 

-Próbaidős Sofőr

-Sofőr

-Kezdő Sofőr

-Haladó Sofőr

-Profi Sofőr

-Veterán Sofőr

- Diszpécser

-Telephelyvezető

-Igazgató

Leader(ek) száma: 1 Lenne

Alleader(ek) száma: 1 max 2

Maximum tagok száma: 10-13

3 Napi NEM jelzett inaktivitás után autómatikusan ki lennének rúgva

és vagy 3 hibapont után ki lennének rúgva, hibapontot AJ-ért szerezhetnek, legsúlyosabb az NRK AJ, mivel ugye a taxisnak RP-sen kell vezetnie, és ha ezt nem teszi nagyon nagy baj.

Céljaim: Jelenlegi céljaim a frakcióval kapcsolatban, hogy kialakítsak egy remek RP-s közösséget, akiket bátran hívnak IC az emberek.

Miért pont ezt a frakciót választanád? Erre a válaszom elég abszúrd, de SZERINTEM, ez a legRP-sebb frakció, mert a taxi a mindennapi életben létfontosságú, és sok embert ismerhetek meg fuvarozás közben

Taxis szerepe: Elfuvarozni  a segítségre szoruló embert A-ból B-be.

Szerinted hogyan működhet jól a frakció a szerveren?

Ha ki tudunk alakítani egy Hierarchiát, és a szerint működni, fegyelmezetten, RP-sen.

Miért téged válasszunk?

Szerintem sok ember csak azért akar frakciót, mert Ő a leader, és hogy az milyen jó is, DE ők nem gondolnak bele, hogy egy frakció egy szerverbe kerülhet, én alaposan figyelni fogok az embereimre HA sikerül a pályázat, mert egy jó RP közösség számomra a legjobb frakciót jelenti.

Voltál már más szerveren frakció tulajdonos / leader? 

Igen voltam.

Ha igen, hol és milyen frakcióé?

( Sorban írom) Rich RP: - LSPD, Colombo Crime Family ( Olasz Maffia ), SWAT, LSPD, Piru Blood's.

Mennyi Ideig?

LSPD: 1-2 Hónap, unalmas volt, leadtam.

Colombo Crime Family ( Olasz Maffia ) : 3-3,5 hónap, le CKztak.

SWAT: 1 Hónap Leadtam.

LSPD: 1 Hónap Itt tulaj váltás volt, és azt mondtam elég volt.

Piru Blood's: 1-2 hónap: Nem volt sok player ezért leadtam, és otthagytam a szervert.

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a lapod, ha tetszett, jelezd egy Támogatom-al, ha pedig úgy érzed nem vagyok alkalmas erre a frakcióra jelezd egy Nem Támogatom-al. :) 

Edited by Bencee
  • Like 1

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.