Wolfren Létrehozva: Február 2, 2020 Megosztás Létrehozva: Február 2, 2020 ☭ ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ OOC információ rólunk ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ Nikolaj Koroljov (leader) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ Sziasztok! Ádám vagyok, 16 éves. Székesfehérváron élek. Éppen most kezdtem el a középiskolát, gépészeti szakon. Még nem tudom hogy ezt a szakmát fogom-e választani felnőttként mivel nem találom nagyon érdekesnek. Régen egyik jó barátom,(most a szerveren Smith Johnson) ismertette meg velem a számítógépes játékokat és az RP világát is. Kezdetben Team Fortress 2-vel játszottunk, de nemsokára megismerkedett az MTA-val és hívott engem is. Nekem is nagyon megtetszett az RP, ezért elkezdtem játszani rp szervereken gyakran. Körülbelül 4-5 éve RP-zek. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ Konstantin Koroljov (társleader) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ Üdvözletem! Flórián a keresztnevem és jelenleg 16 éves vagyok. Székesfehérváron élek és tanulok egyaránt. Gimnazista vagyok ,ezért nem kellett középiskolát választani ,hanem ott folytathatom a többszínű tanulmányaim. Team Fortress 2-vel kezdtem el a számítógépesjátékok világát. MTA-val 10 évesen kezdtem el játszani fun és DAYZ szervereken ,majd 12 évesen kezdtem el "RP-ni" see mta-n ,majd folytatta a több ezer leálló és elinduló roleplay szerver. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ IC történet ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ Karaktertörténet: 1983-ban születtem, Moszkvában. A megélhetésünk átlagos volt ,ami nem is volt probléma. Két testvérem közül én vagyok a legidősebb. A középső sajnálatosan fiatalon meghalt. A legkisebb testvérem, Konstantin Koroljov ,pedig mindig katona akart lenni, ezért kis korában játékpisztolyokkal töltötte a szabadidejét. Anyánk a katonaságnál felcserként dolgozott. Édesapánk fogolyként érkezett az országba, azon belül is Gulágba, ami egy javító tábor volt. Ahogy sokan mások, ő is fellázadott az ott történtek miatt és ebből kifolyólag elég nagy befolyást szerzett magának. Sztálin haláláig a börtönben volt, viszont miután kiszabadult, nemsokára megalapította az Orekhovskaya gang-et. Sokáig nem is tudtuk honnan keresi apánk a kenyerét, ameddig problémába nem ütköztünk. Elmesélte nekünk a "munkatársa", aki vele együtt az alapító tagok között volt, hogy az egyik konkurencia, az LCN egyik feje végzett vele szörnyű módon, ezért testvéremmel Konstantin-al elhatároztuk hogy megbosszuljuk amit apunkkal tettek. Ezután Los Santosba indultunk, hogy ott egy politikailag védett bázist létesítsünk és egy vezetőség irányítása alá helyezzük a kisebb orosz maffiákat. A szervezetről: A Russian Organized Crime történelme a Sztálin uralkodásánál kezdődött ,amikor Joszif sok orosz belföldi és külföldről behurcolt foglyot küldött a GULÁG nevezetű javító-munka táborokba. Az ottani munkások felharcolták magukat orosz gengszterekké ,akiken gyakran tetoválások voltak. A második világháború befejezte ,után sok a gulágból származó embert besoroztak katonának ,akik szembe szegültek ,suka (Prostituált SZÉP SZÓVAL) jelzőtt kapták ,mint árulók. A suki-k elszeparálódtak a többiektől és börtön tisztviselőkkel szövetkezve kényelmes pozíciókat értek el. Az áruló söpredékek eltakarítása 1945-től kezdődött és 1953-ig tartott. Ez az úgynevezett Bitch War , ahol többeket megöltek. Ez a tisztogatás jótett a börtöni erőszakok csökkentésére. Sztálin halála után 80 millió ember szabadult el a Gulágból .Akik túlélték a táborokat mentális leépülések nélkül ,azok kriminális tevékenységeket folytattak. Elkezdődött A Brezhnev éra ,ahol a korrupció a tetőfokára állt. A rendszerváltás ,után a kisebb orosz csoportok próbálták átvenni Oroszország gazdaságát. Mire Oroszország stabilizálni tudta a monetáris politikáját ,addigra a kisebb maffiákat egyesítették és így lett a Russian Organized Crime (azaz a szervezett orosz bűnözés).A csoport benne van az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda tízes listáján. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ Frakció felépítése és terveink ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ Rangok: -☭Pakhan: A Maffia vezetője. - ☭Sovietnik: A főnök jobb keze((2db Al-Leader)) - ☭Brigadier: A szállítmányok szervezője, kis csoportok vezetője. - ☭Boyevik: Tapasztalt maffiozó. - ☭Shestyorka: A maffia csatlósa (beavatott) - ☭Byki: Éttermi alkalmazott. (nincs beavatva) Céljaink: ((OOC)) -Egy magas színvonalú, komoly ,de olykor barátságos légkör kialakítása -Egy rendezett csapat összeállítása -Sok akció és élvezhető "munkák" létrehozása a tagoknak ((IC)) -A Los Santos illegális történésein való felülkerekedés és annak precíz irányítása -10-nél több alvállalkozás létrehozása és futattása ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ Frakció HQ, járművek és skinek ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ HQ: Gazdagnegyedben elhelyezkedő épületet szeretnénk. Képek: https://imgur.com/pI06aA https://imgur.com/bFbuVWy https://imgur.com/829H1sj https://imgur.com/63SQOC0 Járművek: - 2db Fekete BMW M5 E60 - 2db Fekete Mercedes-Benz G65 - 1db Mercedes-Benz C63 AMG - 1db Fekete Helikopter - 1db Fehér Limuzin Skinek: Letöltési Link: https://www.mediafire.com/file/suifmggambhkr2t/Orosz_skinek.rar/file ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ ☭ 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Február 2, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Február 2, 2020 Mi a garancia arra, hogy nem "unjátok"/adjátok le az FK-t pár héten belül, ha megkapjátok mint a PD-t? PM-ből nem idéznék, de miből gondoljátok, hogy ennek az FK-nak a vezetése jobban fog menni? 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Nikolaj Koroljov Hozzászólva: Február 2, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 2, 2020 Ahogyan már Danielnek is említettük, nem az volt hogy meguntuk, hanem szinte senki sem jelentkezett hozzánk és nem tudtunk már mit kezdeni mivel túl nagy volt az elvárásunk ahoz, hogy valaki csatlakozhasson és még így is elnézők voltunk az eddigi jelentkezőkhöz csak hát ők ezt nem értékelték és nagy részben mindenki inaktív lett, azért szeretnénk egy illegált vezetni mivel oda nem akkora az elvárás mint a PD-be. 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Aleksandr Nurmagomedov Hozzászólva: Február 5, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 5, 2020 Es oda jelentkeznenek,vagy mi?kevesebben fognak mint a PD-be,semmi ertelme egy maffianak/bandanak ha nincs pd Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Wolfren Hozzászólva: Február 5, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Február 5, 2020 Kedves Alek! Jelenleg is van Rendőrség, egy kicsit nézz utána a dolgoknak és utána válaszolj. Köszönöm szépen a megértésedet! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Február 5, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 5, 2020 (módosított) @Aleksandr Nurmagomedov Egy banda annyira nem is, viszont egy olyan frakció, ami teljes titokban végez minden illegális tevékenységet az tud működni PD nélkül is. Ha belegondolsz, erre pont az oroszok alkalmasak. A céljaikat is ha megnézed, ezt PD nélkül is megtudják valósítani, viszont mint ahogy @Smith Johnson//Wolfren írta, van működő rendőrség a szerveren. Egy illegális szerv pedig nem csak az ATM és a boltrablásokon alapszik... Edited Február 6, 2020 by Vlad 2 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Aleksandr Nurmagomedov Hozzászólva: Február 5, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 5, 2020 Nekem mindegy,en tamogatom oket,csak irtam 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jacob Hunter Hozzászólva: Február 7, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 7, 2020 Igaz ic-n össze vesztünk de az csak rp szerintem részletesen össze raktad/raktátok Támogatom 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Február 13, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 13, 2020 Kedves pályázó! Pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került! Megj.: Tegyünk egy próbát egy TS meghallgatáson. Az alábbi időpontokban várunk TS-en: 2020.02.13. 19:00 vagy 2020.02.14. 17:00 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések