Delmar Bates Létrehozva: Február 8, 2020 Megosztás Létrehozva: Február 8, 2020 InGame/fórum neved: > Brandon Bates < Aki helyett írod a kérelmet (Profil link): > https://forum.nextgamingrp.com/profile/896-brandon-bates/ < A ban időpontja: > 2020.01.11(azt hiszem) < A ban időtartama: > Örök < Moderátor neve, aki bannolt: > Peter Hicks < A ban oka: > Szerver szidása/Tulajdnos szidása < Amiért szeretnéd az unbant: > Mert megbántam azokat amiket Mondtam akkor így Vissza gondolva Teljsesen Értelmetlen volt Kapom folyton az Információkat haveroktol hogy mennyire fejlődik a szerver és Eh... Szerteném Sajnálatomat Kifejezni Hogy romboltam a közösség hírnevét és hogy Nem volt jogos amiket mondtam Kedves Tulaj Úr-ra és amikor megkaptam a Bannom nem volt helyénvaló Vissza jönni egy Másik VPN -röl és még Onnan is Szítani a Helyzetemet De sajnos Megtettem nem tudom igazábol Miért Jobb let volna ha csöndben Kusban elfogadom a Bannom és nem kezdek el "sírni" de hát néha túl reagálok dolgokat aminek ez az eredménye :c És Még 1x Őszinte Sajnálatomat szeretném kifejezni Minden Sértett iránt és Elfogadni a Kritikákat meg a Döntéseket!< Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Február 15, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Február 15, 2020 Megkapod az UB-t, DE ezt az accountot amiről most írtál kérelmet kitiltom, mivel fórumon IS tilos a multiaccount használata. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések