River Mitchell Létrehozva: Február 9, 2020 Megosztás Létrehozva: Február 9, 2020 OOC RÉSZ Mi a neved? - Bene Máté - Hány éves vagy? - 13- Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 4-5 akár mindet - Jelenlegi játszott perceid száma: - 9161 - Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! - igen sajnos mind kető https://ucp.nextgamingrp.com/settings - Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? - igen voltam taxi,rendőrség - Miért ezt a frakciót választanád? -azért mert kevés a szerelő.És mi autokat traktorokat szerelünk. - Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? - igen mindketővel - Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) -Bene Máté nak hívnak.2006.03.23-an születem.Hobbim a horgászat és a focizás.Apukámnak mindig segitek szerelni az autókat kocsikat.A suliba 3-4 tanuló vagyok.Van egy kutyám akit én neveltem és tanitotam be. - IC Rész Jelentkező neve: - River Mitchell- Jelentkező születési helye, ideje: - Los Santos.1990.03.23 - Jelentkező anyjának leánykori neve: - River Nina - Jelentkező apjának neve: - River Johnson - Előző munkahelye(i): - olajszálító - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Szerintem egy jó csapatnál nincs erősebb.És ha egy jó csapatal dolgozol akkor örem lesz a munka is. - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - River Mitchellnek hívnak 1990 ben látam meg a napvilágot Los Santosba.Anyukám hamar meghalt ezért apukám nevelte fel.És ő autó szerelővolt az egyik legjobb a városban.Ezért sok mindenki hozzá horta a kocsiját ezért volt alkalmam tölle sokat tanulni.15 évesen már én is javitotam a kiseb problémákat a kocsikonl.Majd végül felnöt lettem és apukám rám hagyta a garázsát.Mert ő sajnos nagyon beteg lett és meghalt.Én utána elattam a mühelyét és lett egy szép feleségem és 2 szép gyerekem.Abol a pénzböl amit a műhelyért kaptam abol vettünk egy szép kertes házat a város szélén.És van egy kis garázsom és abban bütykölöm a kocsikat.És néha a barátokal ott a mühelyben még kártyázunk és meccset nézünk. - Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Február 9, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 9, 2020 3 órája , River Mitchell said: Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! - igen sajnos mind kető https://ucp.nextgamingrp.com/settings - Képet kértünk, nem linket. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Február 15, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Február 15, 2020 Képet nem sikerült csatolni az UCP-ről, így a jelentkezési lapot elutasítom. Zárom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések