Adam Lara//Ádám Létrehozva: Február 12, 2020 Megosztás Létrehozva: Február 12, 2020 OOC Önéletrajz (Alleader) Először is üdvözlök minden kedves olvasót. A Nevem Bartók Ádám, erdély az én szeretett lakhelyem. Egy átlagos 15 éves srác vagyok, átlagos 8.-os diák egy átlagos mindennapi élettel. Persze mint minden embernek, nekem is megvannak a saját hobbijaim, ezek között jelen van a biciklizés, pecázás, sportolás, na és persze nem utolsó sorban a gamer-kedés. A videójátékok világával már kiskoromban megismerkedtem és persze azonnal a szivembe zártam és már akkor tudtam, hogy én ezt nem akarom abbahagyni, minnél több videójátékkal meg akarok ismerkedni. Ezek között ott volt az úgynevezett "MTA" is, amelyet nagyon szerettem, szeretek és még szeretni is fogom remélhetőleg egy nagyon hosszú ideig. Nagyon megfogott az "MTA", mivel már maga a tény, hogy a kisgyermekkori nagy kedvencemet, a "GTA San Andreast" többjátékos módban tudom játszani a barátaimmal, vagy akár idegen emberekkel is. De ami nagyon nagy kedvencem lett, az az úgynevezett "RolePlay" játékmód. OOC Önéletrajz (Leader) Szép napot kivánok minden kedves olvasónak, a nevem Rákosi Csongor, egy 15 éves, erdélyi srác vagyok, emellett 9. osztályos tanuló vagyok. Elég sok hobbi van jelen az életembe, ezek között van a motorozás, biciklitúrázás, a minnél hosszabb erdei séták, na és persze a gamer-kedés. Akárcsak az alvezér, én is már kisgyermek koromba megismerkedtem a videójátékok világával és azonnal a szivemhez is nőtt. Elég jártas vagyok a "RolePlay" világában, volt időm tapasztalatot gyűjteni más "RolePlay" szervereken, mint például: "SeeMTA V2", "SeeMTA V3", "SeeMTA V3-LV", "External Gaming V3", stb. A "SeeMTA" szerverén már tartoztam rendőr frakcióhoz is. Most pedig úgy érzem, hogy ki akarom próbálni az illegális életet az "RP" keretein belül. IC Rész Lee San a becsületes nevem, 28 éves férfi vagyok. A gyermekkorom sebes volt akár csak a szél és gyorsan elrepült, néhány kissebb csinytevéssel, de ami nagy változást váltott ki az életemből, az a szüleim halála volt. A haláluk csupán egy ostoba balesetnek köszönhető, melynek következtében egy rendőr lelőtte őket, úgy hogy ők teljesen ártatlanok voltak. Ennél jobban még semmi sem tudott ilyen szinten megérinteni, emiatt szilánkosra tört a szivem, hiszen csak egy 17 éves fiatal, az élet dolgaival szemben tapasztalatlan fiú voltam. Nevelőszülőket is nehéz volt nekem találni, mivel az emberek többsége egy kisfiút, vagy egy kislányt szeretne új családtagként. Végűl rám lelt a szerencse és engem is befogadtak. Kedves kis család volt, volt egy bátyám is, Rain Bobbie, akivel nagyon jó kapcsolatot ápoltunk. Csupán egy évvel volt idősebb nálam. Na és most pedig, néhány év elteltével, itt vagyunk a jelenben. A nevelőszüleink elhunytak egy tragikus autóbalesetben és a testvéremmel rájöttünk arra, hogy nem akarjuk ezt az életet tovább élni, ezért elkezdjük a bűnöző, vagy masnéven a "Maffia" életet. A Frakcióról A háttértörténet az az, hogy egy gazdag pingpong csapat vagyunk,akik nem szerepelnek a tornákon se veresenyeken, csak papiron,de azt is akkor ha muszály. A Frakció neve maradna ugyebár a Triád. A frakcióról annyit kell tudni, hogy egy Japán maffia. A városban találhatóak meg, Winewood-ban. A bejutás nagyon nehéz, de ha már bejutottál, akkor 1 módon léphetsz ki. Az az 1 mód nem más mint a halál (ck). A frakcióba csak férfi kerülhet be. Az egyedüli nő, akit tiszteletre méltatnak, az Ojabun, azaz a vezér felesége (forrás: Wikipédia). A triádok eredete a XVII. század elejéig tekint vissza, előképének a kabukimonókat tekintik. Az Edo-korban a feudális anarchia és a polgárháborúk következtében rengeteg szamuráj vált Roninná, azaz gazdátlan csavargóvá. A szerencsejátékosok (bakutók) és az utcai árusok (tekija) alkották a Jakuzát. A második Világháború után jött létre még egy csoport, a gengszter (gurentai). Mára már a világ egyik legnagyobb alvilági szervezetévé vált. A Jakuzák klánokba szerveződnek. Minden klánnak megvan a maga területe, amit a többi klán tiszteletben tart. Azonban területük védelméért véres bandaháborúkat folytatnak, ha kell. Nagyon magas létszámmal rendelkeznek a bandák. A Jakuza 24 piramisszerű struktúrából áll, tagjai összesen elérik a 80-100 ezres létszámot. Legtöbb taggal a Jamagucsi-gumi bír, 40 ezer aktív taggal rendelkezik (forrás: Wikipédia) Céljaink a frakcióval Egy olyan frakciót szeretnénk létrehozni, amelyben egy jó RP közösség létrehozásában reménykedünk, ahol mindenki teljes mértékben beleéli magát a saját szerepébe, valamint az embereket be szeretnénk vezetni a "RolePlay" világába és be szeretnénk mutatni nekik, hogy mégis milyen "varázsa" van ennek a világnak. Rangok felosztás (Vezér) SENSEI - Nagymester, mindenki tiszteli (Alvezér) SAN - A Nagymester jobbkeze (Normál Tag) Kaiken - Mestergyilkos (Frissen beavatott) Shatei - Sofőr Kiket tudnék kezdésként hozni? Kezdésként, vezérrel és alvezérrel együtt 5 tagos lenne ez a frakció. Tagfelvétel menete A Tagfelvétel úgy zajlana, hogy IC hirdetésre kerül, hogy bőviteni szeretnénk a pingpong csapatunk létszámát. Miután az eldőlt, hogy kiket szeretnénk beavatni a jelentkezők közül egy bizalom próbát teljesiteniük kell, hogy teljesen beavassuk őket. Persze OOC is megszeretnénk a tagokkal ismerkedni. (TS-en vagy akár DC-n keresztűl). Frakció igényelt jármüvei 2db. Mercedes Benz C63 AMG 2db. Mercedes Benz G65 AMG 1db. Audi RS6 1db. Limo Tapasztalataink Vezér - Rendőrség, valamint OMSZ tagja volt SeeMTA V3 Szerverén. Alvezér - Rendőrség tagja volt External Gaming V3 szerverén. Skinnek, mappolások A mappolást még meg kell beszélnünk az adminokkal, ha ez megfelel, de majd azokat is befogom csatolni. https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/skins/24721-skins-pack-yakuza.html ,https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/skins/110496-skin-random- 159-outfit-import-export.html , https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/skins/115596-skin-random-224-outfit-import-export.html Köszönöm, hogy végig olvastad, sziasztok Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Adam Lara//Ádám Hozzászólva: Február 12, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Február 12, 2020 Azért tettem ki mert nem szeretnék több ilyen ügyet, és probálkozom mert nem adom fel abból az indokból kifolyólag, hogy sokat dolgoztam vele(5 órát) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pascual Mano Hozzászólva: Február 12, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 12, 2020 Menci lett, remélem most elfogadják. TÁMOGATOM! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Február 13, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 13, 2020 Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került, nem nyerte el a vezetőség tetszését. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések