Alexander Kramarov Létrehozva: Február 12, 2020 Megosztás Létrehozva: Február 12, 2020 (módosított) Spoiler OOC Név: Norbert Connor Született:1989.06.27 Anyja születési neve: Marina Krisztina Előző munka(i):Olajfinomító, Úttisztító Jogosítvány(ai): Személygépkocsi vezetői engedély, Végzettség(ei): 8 Általános, Szakgimnázium, Alapfokú Angol Nyelvvizsga IC Nevem:Kovécs Norbert 14 éves vagyok szeretek erpézni. Rangok: Söför Céljaim: Jelenlegi céljaim a frakcióval kapcsolatban, hogy kialakítsak egy remek RP t mert szeretek rp zni is meg söför lenni és hogy segitsek az embereken. Miért pont ezt a frakciót választanád? Mert ez a leg RP sebb munka és mert szeretek taxizni Taxis szerepe: Elfuvarozni a segítségre szoruló embert A-ból B-be. Miért téged válasszunk? Szerintem sok ember csak azért akar frakciót, mert Ő a leader, és hogy az milyen jó is, DE ők nem gondolnak bele, hogy egy frakció egy szerverbe kerülhet, én alaposan figyelni fogok az embereimre HA sikerül a pályázat, mert egy jó RP közösség számomra a legjobb frakciót jelenti. Voltál már más szerveren frakció tulajdonos / leader? Nem voltam Edited Február 12, 2020 by Norbi69 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Február 12, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 12, 2020 Néhány kérdésre nem is válaszoltál, amikre pedig igen, azokat se írtad valami tartalmasra. Eléggé összecsapottnak tűnik és nincs mögötte semmi gondolkodás. (Pl a rangok) Igénytelen a legtöbb részén, néhol félkövér a válasz, néhol nem, így egybeolvad a kérdéssel. Sok a helyesírási hiba is. Amit viszont nem értek, hogy Te OOC dolgoztál olajfinomítónál? Javítsd ki az IC-OOC keverési hibát, valamint a helyesírási hibákat. Az se ártana, ha mindenhez írnál +1 mondatot, főleg a bemutatkozáshoz. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Február 13, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 13, 2020 Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került, nem nyerte el a vezetőség tetszését. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések