Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

LosantosCustom

NicolasCameron

Ajánlott bejegyzések

LOSaNTOSCUSTOM

OCC:

BallaDávid vagyok 28 éves 9 éve Roletplayezek Baranya megyében élek és mindig meg figyelem a szerelő munka tévelygéseket Egyetemem nincs szakmám csak részleges szakma számító gépes adatRögszitő

12.osztályt be felzetem. 

IC:

NicolasCameron vagyok Los Santos 1982.09.16 hatodikan szulettem anyukam neve Nicolas Emily apukam neve NicolasFraklin

Anyukám meg apukám autószerelők voltak es nekem is meg mutattak hogy mit kell megjavítani es később születtet 1990 az öcsim Nicolas Kevin  o meg nem erte miert csinalom ez a munkat es kesobb meg tanítottam auto szerelésre de  ott inkább a rendőrség hozta figyelembe mint az autó javittas nem kötelles mint hogy rendőr szeretett volna lenni.

minimum szerelő pad fényező műhely legyen mapolas nem tudok feltölteni de a Skinek mi gyárt keresem   es itt folyna a javítás meg tuning https://imgur.com/a/kUhfDua és a skinek unixszerelő skineket találtam

Atopic Los Santos Custom

igen voltam mar pírú leder rendőrség leder meg szerlő Leder

Edited by NicolasCameron

• Koma locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.