Szuperadmin Terciusz Létrehozva: Február 23, 2020 Szuperadmin Megosztás Létrehozva: Február 23, 2020 OOC RÉSZ Mi a neved? Gulyas Attila Hány éves vagy? 14 Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? napi 5 orat kb mert nagyon sokat szoktam jatszani. miota baratom megmutatta ezt a jatekot csak ezzel jatszok hetvegenkent akar 8 orat is tudok de nem mindig Jelenlegi játszott perceid száma: regisztraltam 2019-02-22 perceim:19152 Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! Bannolva meg sose voltam csak neha voltam adminjailbe Fredias Terciusz Életerő Armor Éhség Súly: 80 kg Magasság: 1 cm Account ID: 2964 Karakter ID: 2964 Rádió frekvencia: 7165 Játszott perc: 19147 Készpénzed: 14826 $ PP: 45 PP Frakciópályázat Sziasztok! Frakciópályázatok nyitva állnak a fórumon! Add be te is a pályázatod! forum.nextgamingrp.com 2018-12-28 | Írta: Admin Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? mentos frakiba voltam Miért ezt a frakciót választanád? mert keves a szerelo Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? TS-em nincs de ha szukseges csinalok Mikrofonom van Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) Gulyas Attila vagyok Nagyszalontan lakok 8-os vagyok. Sportolok is Kosarazok es Biciklizek tagja vagyok az NSC-nek a nagyszalontai spotklubbnak Nem vagyok egy jo tanulo de rossz se ugyni kozepes tanulo vagyok szuleimmel elek szeretek vezetni/szoktam is mikor apukam kivisz a hatarra IC Rész Jelentkező neve: Fredias Terciusz Jelentkező születési helye, ideje: Los Santos-i korhaz Jelentkező anyjának leánykori neve: Fredias Izabella Jelentkező apjának neve: Fredias Robi Előző munkahelye(i): Olajszallito es Mentos Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) en szeretek csapatban dolgozni mert csapatba sokkal tobb mindent lehet elerni mint egyedul. Persze a csapatmunka csak ugy jo ha mindenki kiveszi a reszit belole. Sokkal jobba munka kozosen akar humorosabba teheti a munkat az eggyik. es fontos h a csapattagok tiszteljek egymat es ne szidjak egymast Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) fredias terciusz vagyok szulettem 1990-be okt. 27-en ANyukam elhunyt a 6 eves koromban Apukam az Audi gyarba dolgozik sokszor elvitt magaval a munkahelyere ahol nagyon megtetszettek az Audik ezert valaltam munkat azolajszallitonal es vasaroltam eloszor egy a6-ot utana egy a8-at utana egy rs6-ot mainapig mindeggyik megvan es nagyon szeretem oket neha neha karambolt szenvedek es sokszor nincs penzem megszereltetni oket ezert hazaszallitattam a garazsomba ahol megtanitott apukam szerelni mert o autoszereloit vegzett es ertette a szakmat mindig tanultam valami ujjat es mikor mar mewgtanultam akkor elmentem egyetemre ahol autoszereloit vegeztem utana csak en csinaltam meg magamnak az autoimat de mivel los Santosba nem talaltam Autoszereloi munkat ezert tovabb olajszallitoztam Utana meglatam ezt a jelentkezest es egybol jelentkeztem UI:remelem tetszeni fog a jelentkezesem by:Terciusz Mendez Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel? -Válasz- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Koma Hozzászólva: Február 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 23, 2020 rossz helyre nyitottad, zárom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések