Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Német Maffia

George Mate

Ajánlott bejegyzések

-Pályázható Frakcióink: Német maffia
- Illegál frakció

-Német Maffia
-Az első Német maffia a 19. század során alakult ki Németországban. Német rendőrségi vélemények szerint nagyon veszélyesek. Több ezer embert gyilkoltak már meg Németországban,Franciaországban,Szibériában. Gyengeségük nincs. Háborúba még nem voltak, hisz megöltek mindenkit konkrétan az első két percben. 
-IRL csport lenne messengeren, naponta hívás, fizetés.
-Egy ember lesz eddig: Waylon Alehandro
-OOC: 5 rp  parancs, hány éve rpznek, és kötelező csoport. IC: RP teszt PL: Megcsinálnak nekünk egy sört, Nevük,életkoruk eddigi maffiák/bandák amibe voltak.
-Naponta 3-4 óra

-Pályázható Frakcióink: Ballas
- Illegál frakció

-Frakcióban a következő lenne a nevünk: (Ha megoldható!) Ballas

[ Magamról! ]

Nevem
 -> Laczkó Máté <-

Életkorom
     -> 13 <-
--------------------
Lassaan 3 éve rpzek.
--------------------
 -> Háziállatom: 
    Neve: Maci
    Fajtája: Yorki <-

Hobbim: Programozás. Már csináltam is pár HTML5 Weboldalt. Lényegtelen.
Kedvenc játékom: Multi Theft Auto.
Kedven mesém: Gravity Falls.
Kedvenc színem: Piros.
Szabad időmben: Programozok, játszok.
Álmaim: Saját "Game Engine", Normális játék készítés a "Unity"-vel, "Unreal Engine"-vel.

[ IC Magamról ] 

Életkorom: 23
Nevem: Waylon Jimmy
Állampolgárság/Nyelvem: AfroAmerikai
Karakter történetem: 6 évesen elvesztettem apukám, mert megtámadott minket a Grove Street, és bosszút már akkor terveltem a bosszút, viszont amikor 12 évesen megpróbálta megszúrni egy Grove Streetest sajnos észrevették, gyorsan befutottam a házba, nem tudtam mi tévő legyek. Az ablaknál láttam ott ált egy feketébe öltözött ember. Tudtam miért van itt. Elmondott mindent hogy apuval űzték a Grove Streeteseket. Azt mondta száljak be mellé, elmentünk egy másik városba az egész Ballasal és hát, megtaláltak minket a Grove-osok megöltek mindenkit kivéve engem. Most 23 évesen vissza akarok mindent adni a Groveosoknak. Lehetőleg egy új bandával. Apuért mindent.
Hobbim: Gyilkolás
Kedvenc játékom: Túszejtés
Családos vagyok. Viszont pár napja elvesztettem szegény feleségem
Kedvenc szíenm: Fekete
Szabad időmben: Megbeszéljük a maffiával, kit rúgunk ki, veszünk be. Esetleg egy túszejtést,emberrablást,boltrablást tervezünk.

[A BANDÁNK TÖRTÉNE]

- A Német maffia az első nagyon régi maffia Los Santos-ban Színük: Fekete Legősibb ellenségük: Grove Street, Ballas.
- Jóba vannak a Piruval, és a C.R.A.C.K-el is.
-> Fegyvereink <-
-> Pisztoly <-
-> Sniper <-
-> TEC 9 <-
-> Pump Action Shotgun <-
-> M4 <-
-> AK-47 <-
-> Kés <-

[Szín]

|- Fekete -| 

[Járművek]

Az összes fajta BMW: Ami több mint 30k$
Az összes fajta Subaru
Az összes fajta McLaren.

<- Csak feketébe ->

[BANDA SZOKÁSOK,SZÓLÁSOK]

Rádió beköszönés: Stärke (Jelentése: Erőt)
Köpködés: Néha,néha
Egymást így szólitjuk: Komolyak

-Alap kérdések:

?Mit csinálnál a frakcióval?

(1?) - Hogy egy összetartó csapatot szerezzek, legfőbb az [AKTIVITÁS] -(1?)

?Ellenőriznéd az emberek inaktivitását/aktivitását?

(2?) - Természetesen ha kicsit lefelé olvasol láthatod hogy napi 1 hivás, ha meg nagyon aktív rangot is kap az illető - (2?)

?Tisztában vagy a frakció szabályával?

(3?) - Természetesen tisztában nem ez az 1x frakcióm (ha frakis leszek) (3?)

?Voltál már más szerveren frakciós? És ha igen milyenbe?

(4?) Igen voltam számszerint 7 darabba. 

- Grove Street (x2)
- Ballas (x1)
- Piru (x2)
- PD (x1)
- Német (x1)

?5 RP, majd 5 banda rp szabály?

5 RP (Szabály):

- PG (Hősködés)
- MG (OOC infó használása IC)
- DB (Autóval való ölés)
- AK (SZÓLGÁLATBAN lévő admin ölés)
- IC <- In Character (Karakteredben)
- OOC <- Out of Character (Karakteren kívül)

-| Végülis ez 6 RP szabály :P |-

5 Banda RP (szabály):

- Van HQ, ha HQ-n van támadás nem mész vissza.
- Olcsó/Classic autókkal járkálnak.(GazdagRP-n azt hiszem 50$ alatt kell lenni-e)
- kis kézi fegyverekkel vannak.(BANDÁTOL FÜGGŐ!)
- Sokszor van utcai bunyó.(Leginkább banda vs banda)
- A lefoglalt területeket Graffity-vel jelzik.
- Sokszor játszanak (Kockázás,kosarazás,kártyázás

-| Ez is 6 Banda RP szabály de szerintem nem számít |-

5 Maffia RP (szabály, nem tudom mennyire szükséges.)

- RP-kor nagykalibert használnak (Bankrab, túszejtés stb.), más alkalmakkor semmilyen fegyvert nem tartanak maguknál.
- Maffiák nem ismerik egymást, viszont tudnak egymás létezéséről.
- Felbérelhetik a rendvédelmi szerveket, illetve a rendvédelmisek is őket "piszkos" munkával.
- Felsőkategóriás kocsikat használnak.
- Fejlővés nem számít CK-nak.
- Nem beavatott tagok nem szólhatnak bele a frakció ügyeibe, nem vehetnek részt nagyobb RPen.

-| Bocsánat de ez is 6 :D |-

?Megkülönböztető jelölésetek van?

(4?) Persze hogy van, a fekete póló, gatya, később fegyver kinézetek. (4?)

[Háború kezdete]

A háború kezdete nem ismert, de valószínűleg a drogok Los Santosba érkezésekor indulhatott a 80-as évek elején. A háború már zajlott Reece és Rhys gyerekkorában, mert Anderson megverte egy tanárát, aki Balla színeket viselt. A Ballas nagy pénzeket kaszált a drogeladásból, míg Jacookb(jól irtam) "Jake" Johnson, a GSF vezére elutasította a drogkereskedelmet - s ezzel a Német maffia gyengébb lett. Baldey Oliver halála után fia, Jimmy(én) "JW" Waylon visszatér Liberty Cityből Los Santosba.

[A háború közepe]

A korrupt C.R.A.S.H. tisztek: Charlie Brown, Harry Evans és Jimmy Smith mindkét bandának elmondták, hogy fegyverekkel megrakott vonat érkezik a városba. A Német maffiának sikerült megszereznie a fegyvereket, és minden Ballas-t megöltek. Mikor Evans Robert, Anderson, James és WJ egy gyorsétteremnél esznek, megtámadják őket, de minden Ballast sikerül megölniük. A Német maffia visszavág, és autós lövöldözést csinálnak Ballas területen, és megölik Reece Oscar-t. Reece Oscar temetésén Anderson és WJ bosszút áll anyjuk temetésén történt támadásért, és megölik Damian-t. WJ elkezdi átvenni a Ballas területek irányítását. Anderson mégtöbb Ballas tagot támad meg a Jefferson-nál, de csapdát állítanak neki. Evans Robert a Ballasszal dolgozott, és elárulta régi bandáját. Anderson megsérül és letartóztatják, WJ-t a C.R.A.S.H elviszi a városból.

[Fordul a kocka]

Miután Anderson börtönbe került, WJ pedig eltűnt a városból, a Német Maffia befolyása lecsökkent, és a Ballas vette át a város irányítását, még a GSF erődjeit is, mint Ganton. A Ballas üzletelni kezdett a Loco Szindikátussal, még több pénzt keresve - amíg WJ meg nem ölte a szindikátus több tagját, például Connor Borwnt és Thomas C-t. A Loco Szindikátus ezután feloszlott.

[A Waylon testvérek visszatérése]

Anderson szabadulása után WJ-vel <-(Aki nem tudná WJ = Waylon Jimmy (én)) együtt visszatért Los Santosba, és elkezdte újra átvenni a területek feletti irányítást. Miután Oscar-t felmentették, kitör a zendülés a városban. WJ Evans Robert után indul, és rengeteg Ballas tagot kell megölnie, és néhány Orosz Maffia és Los Santos Vagos tagot is. Ha a játékos úgy dönt, átveheti az irányítást az összes Ballas terület felett, amivel a Ballast teljesen megszünteti, és ezzel övé lesz az összes ballas terület

-GTA:SA-ra alapuljon!
-IRL csport lenne messengeren, naponta hívás, folyamatos megbeszélés.
-Tökéletes lenne ha lenne riválisom, hisz így unalmas lenne.
-Egyenlőre embert még nem tervezek akit egyből bevennék.
-OOC: 5 rp  parancs, hány éve rpznek, és kötelező csoport. IC: RP teszt PL: Megcsinálnak nekünk egy sört, Nevük,életkoruk eddigi maffiák/bandák amibe voltak.
-Naponta 3-4 óra

-| Helyszín |-

-> Aranyleadó-nál! <-

Egyéb kérdéseket,kritikákat vállalok! .Knuddeliger_#8229

• Vlad locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.