George Mate Létrehozva: Február 24, 2020 Megosztás Létrehozva: Február 24, 2020 -Pályázható Frakcióink: Német maffia - ILLEGÁL frakció -Az első Német maffia a 19. század során alakult ki Németországban. Német rendőrségi vélemények szerint nagyon veszélyesek. Több ezer embert gyilkoltak már meg Németországban,Franciaországban,Szibériában. Gyengeségük nincs. Háborúba még nem voltak, hisz megöltek mindenkit konkrétan az első két percben. [A KEZDET] - Egészen 1980-ig nyúl vissza ez az egész story. Wall Streetbe történt még! Éppen a USA-be voltam. Ott volt az egész családom. Amikor éppen mentünk volna vissza német országba. Tudni kell repülővel szálltunk fel, és hát én lemaradtam. Apu meg anyu csak a repülőn jött rá. Honnan tudom? Felhívtak még a repülőn telefonon hogy hol a fészkes fenébe vagyok. És amikor leszálltak várták a következő jegyet hogy vissza menjenek. Visszajöttek, vagyis próbáltak. Hisz, a repülőgép hirtelen elkezdett orral előre lefelé zuhanni. Pont felhívott anyu és ennyit hallotam: *csatt*. Majdan gyermek otthonba vittek, onnan kivittek engem hisz, volt ott egy kedves család. Este 8:30-kor néztük a híradót és benne volt hogy lezuhant a Fox repülőgép. Nagyon elkezdtem ott sírni. Majd vissza vittek a szüleim német országba. És itt jön a csattanó. [CSATTANÓ] A repülőgépet aki vezette: Nem volt más mint a Ballas egyik tagja. Ő túl tutta élne egy csigolya töréssel, lábtöréssel. És én ezt honnan tudom? Meg "hackelték" a TV adót, és kiabálták hogy meghal az összes. Most keressük a gyereket. És az összes pénzét megkaparintjuk! [BANDA TÖRTÉNET] Miután ezeket meghallottam egyből elkezdtem tervelni, hogy visszakapják az egészet! Még pedig volt egy haverom akivel kiterveltük hogy csináljunk egy illegális maffiát! Mert már sokszor láttuk a TV-ben! ez nem lenne más mint {Német Maffia}! 17 évesen kiraboltuk a fegyverboltot, majd kerestünk embereket. Miután ez megvolt egyből repültünk Los Santosba hisz, ott volt a Ballas. Rangok: BOSS: Főnök Skin: https://gamemodding.com/en/gta-san-andreas/skins/58222-skin-hd-gta-online-maffia-style-v2.html Rang leírás: Ezt a rangot, nagyon-nagyon nehezen lehet elérni! Ezt a rangot rajtam kívül egy ember érheti el. UNDERBOSS: Alfőnök Skin: https://gamemodding.com/en/gta-san-andreas/skins/58220-skin-hd-gta-online-maffia-style.html Rang leírás: Ezt a rangot könnyen meglehet szerezni. Egy ember szerezheti meg. Teendő: Segíts a fönőknek jó párszor és kész. CAPTAINS: Kapitány Skin: https://gamemodding.com/en/gta-san-andreas/skins/58910-paren-v-grime-i-v-bandane-gta-online.html Rang leírás: Ez a rang akkor lép éleltbe ha, túszejtés,rablás,emberrablás folyik. Ilyenkor ő mondja meg mit kell csinálni. Nagyon-nagyon nehéz elérni ezt a rangot (1,5 év rp tudás) ENFORCERS: Kényszerítő Skin: https://wiki.sa-mp.com/wiki/Image:Skin_33.png Rang leírás: Ez minden percben hasznos lehet. Emberrablás,túszejtés,rablás, AKÁR még az utcán is. Itt ha valami olyat csinálnak szemünk láttára ami nekünk nem tetszik. Mondjuk azt nem lesz jó vége. Hasonló a testőrhöz. The Made Man: Beavatott Skin: https://wiki.sa-mp.com/wiki/Image:Skin_118.png Rang leírás: Napi aktivitás, és a rang a tied. Nincs nagy jelentősége. Csak megpecsételi hogy már régóta itt vagy! ASSOCIATES: Munkatárs Skin: https://wiki.sa-mp.com/wiki/Image:Skin_118.png (ugyan az ami a Beavatottnak) Rang leírás: Nem szólhat bele a rablásba,túszejtésbe, etc. Másnéven újonc. Nem jöhet be a "tárgyalásra" amin a fontosabb célok hangoznak el Például: Rangosztás, ha az ember ez esetben rangot kap, akkor behívják viszont utána kikell fáradnia, hisz a tárgyalás elején még munkatárs volt. Következő tárgyalásokon már ott lehet Fordítsuk meg a dolgot: Ha Beavatott a srác, majd lefokozzák. Végig kell ülnie a tárgyalást. Ha tetszik ha nem. -Naponta 3-4-5 óra [ Magamról! ] Nevem -> Laczkó Máté <- Életkorom -> 13 <- -------------------- Lassan 3 éve rpzek. -------------------- -> Háziállatom: Neve: Maci Fajtája: Yorki <- Hobbim: Programozás. Már csináltam is pár HTML5 Weboldalt. Lényegtelen. Kedvenc játékom: Multi Theft Auto. Kedven mesém: Gravity Falls. Kedvenc színem: Piros. Szabad időmben: Programozok, játszok. Álmaim: Saját "Game Engine", Normális játék készítés a "Unity"-vel, "Unreal Engine"-vel. [ IC Magamról ] Életkorom: 23 Nevem: George Mate Állampolgárság/Nyelvem: Német Én egy nagyon-nagyon de tényleg nagyon gazdag családból tartozok. Konkrétan az egész várost megvettük. És hát sokat Flexeltem! Hobbim: Gyilkolás Kedvenc játékom: Túszejtés Családos vagyok. Viszont pár napja elvesztettem szegény feleségem Kedvenc szíenm: Fekete Szabad időmben: Megbeszéljük a maffiával, kit rúgunk ki, veszünk be. Esetleg egy túszejtést,emberrablást,boltrablást tervezünk. [EDDIGI BANDA EMBEREK AKIKET MEGÖLTÜNK] Big Smoke Lance "Ryder" Wilson Jeffrey "OG Loc" Martin [BANDA SZOKÁSOK,SZÓLÁSOK] Rádió beköszönés: Stärke (Jelentése: Erőt) Köpködés: Néha,néha Egymást így szólitjuk: Gyilkolók Ha munka van: Gyilkolók munkára! [HA TAGFELVÉTELT TARTUNK] Ha tagfelvételt tartunk a következőképpen jelezzük/hirdessük: Na sziasztok! A mai napon embereket veszünk be a Fekete póker csapatba! Értsen hozzá! A többit megbeszéljük! [MEGKÜLÖNBÖZTETŐ JELÖLÉSEK] - Fekete ruha - Fekete autó - FEKETE GAZDAG autó Jellemzők: Sokat flexelünk. Ha felidegesítesz fegyvert veszünk elő. Ha komolyan gondolunk valamit akkor azt úgy fejezzük ki. -> Fegyvereink <- -> Pisztoly <- -> Sniper <- -> TEC 9 <- -> Pump Action Shotgun <- -> M4 <- -> AK-47 <- -> Kés <- [Szín] |- Fekete -| [Járművek] Az összes fajta BMW: Ami több mint 30k$ Az összes fajta Subaru Az összes fajta McLaren. <- Csak feketébe -> -Alap kérdések: ?Mit csinálnál a frakcióval? (1?) - Hogy egy összetartó csapatot szerezzek, legfőbb az [AKTIVITÁS] -(1?) ?Ellenőriznéd az emberek inaktivitását/aktivitását? (2?) - Természetesen ha kicsit lefelé olvasol láthatod hogy napi 1 hivás, ha meg nagyon aktív rangot is kap az illető - (2?) ?Tisztában vagy a frakció szabályával? (3?) - Természetesen tisztában nem ez az 1x frakcióm (ha frakciós leszek) (3?) ?Voltál már más szerveren frakciós? És ha igen milyenbe? (4?) Igen voltam számszerint 7 darabba. ------------------------------------- - Grove Street (x2) - Ballas (x1) - Piru (x2) - PD (x1) - Német (x1) ------------------------------------- [FELTÉTELEK] -GTA:SA-ra alapuljon! -Messenger csoport kötelező! -Tökéletes lenne ha lenne riválisom, hisz így unalmas lenne. -Tudjon rp-zni. -Legyen meg legfeljebb 12 éves. [MINIMUM 1 ÉV RP TUDÁS] [TGF TESZT] [OOC] Hány éve RP-znek. Voltak-e már frakiban. Voltak-e már bandában/maffiában. Milyen gyakran vannak fent. 5 RP Parancs. ------------------------------------------ 5 BANDA-MAFFIA parancs. Miért akarnak belépni. [IC] Meghívjuk őket egy sörre. [RP TESZT] Megtervezünk egy emberrablást. [Ő Csinálja (Csak az elsőt)] {Majd az alapján döntjük el fel-e vesszük} Elveszünk tőle egy kis vért. Voltak-e már valamilyen csapatban-e. Boltrablást tervezünk. Amiben igen csak kiveszi a részét. 52,2%-át ő csinálja. [HA ÚJ TAG] Megfigyeljük őt [ 2 teljes napon keresztül ] Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
kamion Hozzászólva: Február 25, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 25, 2020 Idézet Miután ezeket meghallottam egyből elkezdtem tervelni, hogy visszakapják az egészet! Még pedig volt egy haverom akivel kiterveltük hogy csináljunk egy illegális maffiát! Mert már sokszor láttuk a TV-ben! ez nem lenne más mint {Német Maffia}! 17 évesen kiraboltuk a fegyverboltot, majd kerestünk embereket. Miután ez megvolt egyből repültünk Los Santosba hisz, ott volt a Ballas. Hát..ez nagyon cringe. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Február 25, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 25, 2020 Kaptál 3 lehetőséget arra, hogy egy értelmes frakció pályázatot írj meg. Te egyik lehetőséggel sem éltél, hanem csak valami másolt lapot írogattál át. Több lehetőséged nincs, ha frakciót pályázol, az automatikusan elutasításra kerül. Zárom Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések