David Smuggler// Peti Létrehozva: Február 24, 2020 Megosztás Létrehozva: Február 24, 2020 OOC RÉSZ Mi a neved? Pomozi Péter Hány éves vagy? 12 Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? 2-4 Jelenlegi játszott perceid száma: 1560perc Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! nem https://kepkuldes.com/image/3LU6RP Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? Nem még nem. Miért ezt a frakciót választanád? Mert kiszeretném próbálni és RP tudásom fejlesztése. Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? Nem. Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) Pomozi Péter vagyok 12 éves, általános iskolába járok. Szeretek biciklizni és Rp-zni. Érdekel az informatika és a járművek. Szeretek beszélgetni. Szeretem az izgalmas tevékenységeket és szeretek segíten a másiknak. IC Rész Jelentkező neve: David Smuggler Jelentkező születési helye, ideje: Las Venturas 1999.06.07 Jelentkező anyjának leánykori neve: Petra Olivia Jelentkező apjának neve: Franklin Smuggler Előző munkahelye(i): Olaj finomító Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) Nagyon jó és hasznos dolog a munka helyen. Fontos dolog haladás és ismerkedés szempotjábol is. Ha minden csapat tag ismeri egymást sokkal könnyebb minden munka terén és munkán kívül is. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) David Smuggler vagyok 25 éves. 14 évesen költöztünk Los Santosba. Nagyon érdekelnek az autók legfőképp a szerelésűk és a száguldozás. Az egyik álmom volt hogy egyszer szerelő legyek vagy versenyző. Kedvenc autóm a BMW. Imádom az autós találkozókat általában ott is vagyok rajtuk. Szeretek segíteni másokon és szeretem a csapat munkát. Nem szeretem a komprumisszumot mert szeretek békésen élni. Van egy testvérem akivel jóba vagyunk kisegítjük egymást a bajból bármikor. Ez lennék én. Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel? Nem soká meglesz de még kell hozzá egy kis összeg Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Március 1, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Március 1, 2020 Kedves jelentkező! Sajnálattal közöljük, hogy a jelentkezését elutasítjuk. Nagyon keveset írtál. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések