Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Drake S Henrick jelentkezése taxisnak

Jelger Dam

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?
- Szekeres Marcell -
Hány éves vagy?
- 13 -
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
- 2-3 attól függ -
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?
< Igen voltam már itt OMSZ-es és egy másik szerón Cripses>

Miért ezt a frakciót választanád?

< Szeretek vezetni+szeretném meg tudni milyen Taxisnak lenni >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
< rendelkezem mind a kettővel >
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
< Szekeres Marcell-nek hívnak 13 éves vagyok Alföldi gyerek vagyok. Egy kis városban élek Soltvadkerten, Ide is járok suliba.Az osztályomba én vagyok A vicc mester az évfolyamon meg a Berndon

Mert azt mondják ha brendonosat üvöltök Tiszta Brendon vagyok. IRL is szoktam vezetni traktort autót és hát a kuplungal vannak gondjaim de azt mondják megy egy kicsit. Más videókban láttam 

hogy milyen jó ez a taxi fraki és ezért szeretné jelentkezni kipróbálni milyen más nagyobb szerókon nem merek pályázni mert ott nagyobb laggjaim vannak és nem merem itt nincs annyira sok laggom de azért itt is van egy s több.   >

IC Rész

Jelentkező neve:
- Drake S Henrick -
 Jelentkező születési helye, ideje:
- Magyarország -
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
- Nagy Jánosné -
 Jelentkező apjának neve:
- Nagy János -
 Előző munkahelye(i):

- olajfinomító-

Rendelkezel jogosítvánnyal?
- Igen.-
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
- Nem rossz a csapat munka,de azért lenne egy kicsit finomítani rajta de jó  a többihez képest.Én szeretnék ide jelentkezni mert azt hallottam jó szokott lenni itt a csapat munka.Úgy gondoltam szeretnék tagja is lenni ennek a csapatnak-nak. -
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
- Drake S Henrick vagyok van 3 testvérem az egyiket Michael S Henrick-nek hívnak a másik az Magyarországon él de Nagy József a neve. Remélem minél hamarabb eljön ő is a városba és remélem a testvérem is vissza jön Vegasból. Rendelkezem jogosítvánnyal és szeretek is vezetni van 13 kocsim is és szeretem őket tuningolni finomítani hogy szép kocsik legyenek, egyszóval kocsibuzi vagyok.Álom autóm egy BMW M5 E34 és egy M5 E60 .Jelenleg mentős vagyok de azt halottam a Taxi jobb ezért megpróbálok jelentkezni.193 cm vagyok egy magas nigger . Szeretek enni és inni.De ha kocsiba ülök nem iszok piát ezt tudni kell.Bár már meg esett néha de nem fog a közeljövőben.Amikor ebbe a városba érkeztem nevet váltottam egy Amerikaira ugye Drake S Henrick-re Testvéremnek is mondtam hogy jöjjön el a városba és eljött és ő is Amerikai nevet váltott azaz Michael S Henrick.

-

Ui: Köszönöm hogy végig olvastad!

• Vlad locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.