Katonax Létrehozva: Február 27, 2020 Megosztás Létrehozva: Február 27, 2020 Létrejötte Az 1990-es években, a Solntsevskaya feladott Vjacseszlav Ivankov a Brighton Beach , New York City, és Mihail Odenussa az Atlanta, Georgia , hogy átvegye az irányítást az orosz maffia tevékenységet ott. Az FBIFigyelmeztették azonban Ivankov jelenlétére, és egy hosszú nyomozás után letartóztatták és zsarolás miatt elítélték, és az Egyesült Államokban elsőként elítélték. Miközben Ivankov nem volt olyan sikeres, társa, Odenussa több mint 20 éve ellenőrzi az orosz szervezett bűnözést Atlantában, elkerülve a vádemelést. Odenussa határozottan megfogta a várost, és gyilkosok serege támogatta őt. Noha nem olyan nagy, mint Mexikó azon kábítószer-kartelljei, amelyek embereket küldtek az üzlet létesítésére Atlantában, Odenussa és társai meghökkenték a mexikói kábítószer-kartelleket és az afrikai-amerikai bandákat Atlantaban. A Solntsevskaya is aktívan működött Izraelben, elsősorban pénzmosás alapjaként. Az izraeli politikába való beszivárgás kísérleteit azonban éber bűnüldöző szervek ellensúlyozták. A szervezet a nemzetközi kokainkereskedelemben is részt vesz, kapcsolatait a Cuntrera-Caruana Mafia klán közvetítette kolumbiai kábítószer-kartellekkel . OCC ön magamrol picit: 18 vagyok Dolgozok! 6 év rp tapasztalat. Vannak hátrányaim és elönyeim is ezt majd ki ismerheted ha lesz szerencséd. Szeretek rpzni, és szeretnem az embereknek vissza adni azt az rp elmenyt amit én kaptam az első orosz maffia frakcio tagja kent. Ic Karakter történet: Ig név:Peter Zuev Kor:23 Leiras:Ravasz, Diplomatikus, Illemtudo igazi orosz paraszt legény. Ez az ifju egynap el ment dolgozni, elég béna volt de el tudot helyezkedni Mosogatonak egy szép étterembe, ott tengete a napjait szorgosan, és törekvöen sosem lustult. Mi ként lett maffia tag majd egy nap kapot egy esélyt, A bol B be vinnie nem nyithata ki a boritekot szoval ezt nem tudta csak késsob tudta meg ezt, majd miutan le szallitota, az utan, kerdes alla teték tudod e mi lehet a boritékba ?a válasza egyszeru és mindenki könyedén ki találhata (Nem) jolvan, aztan el zavarták a faszba. honapokig dolgozgatot még a mosogatos fiu kent, egynap a fönök hirtelen be lépet körbenézni majd ezt az esélyt fel ismerve meg szolitota, és meg kérdezte mi volt a boritékba , kicsit megcsapkodta a fejét és a fönök vissza kérdezet , hát nem is nyitodtad ki még tipped sincs, Peter igy szolt (Nem nyitotam volna ki az eletem aran se, hisz szemely, megkértél én el vállatlam) Erre a fönöke mondta Köszönöm hogy el vitted a boritekot. Peter sajnos választ nem kapot. Másnap a fönök kora reggel mar bent volt és várta őt, mondta neki ma nem mosogatni fogsz segiteni fogsz nekem, Peter válasz (rendben, miben ?) Fönök (el hozunk egy ládát) Egy raktár hoz értek be mentek, majd ott volt egy nagy darab ficko, és ellöte egy széken meg köttözve fél pucéran. Peter ( le rakta lassan a dobozt majd csak nézzet nem szolalt meg) Fönök (el kell mesélnem valamit ez a ficko az én lányomat megeroszakolta és a folyo mellet ott hagyta, arra kernelek érttem meg tenned e hogy le fogod?) Peter (Da) ((Igen)) lassan oda sétált le fogta , majd a fönök el kezdte csapkodni A ficko csak üvöltözöt , de a le ragasztot szája miatt alig halladszodot mintha csak nyögött volna, majd mi utan el faradt a Fönök benyul az öltönye alá kihuzot egy 9mm kiskaliberu pisztolyt, és megforditota majd nyujtota Peter felé, tudod mit kell tened ha ezt meg teszed értem örökre a fiamnak tekintelek majd, és mindig szamithatsz majd rám. Peter válasza erre (Da ) nyelt egy nagyot majd nagy nehezen el fogadta, nem hatota meg igazán ez a patkány láta hogy ne ölje meg, hirtelen el vette majd rá tartota a pisztolyt, megragadta jo erosen, majd meghuzta a ravaszt, de nem sült el Fönök (nevetés hang) biztositsd ki ! Ficko (Nevetés hang) Peter hirtelen ki biztositota és célzás nél kül többször is rá lött a le köttözött fickora (DUr dur ). Fönök igy szol hirtelen halkan ( köszönöm Peter, ma nem kell dolgoznod haza viszlek.) Peter igy szolt (rendben) Fönök haza vitte majd másnap hivta is egyböl Telefonban Fönök: maradj otthon érted megyek. Peter válasza telefonban: rendben A fönök kocsival el vitte egy furcsa helyre, ahol több ficko is volt, majd egy sorrba állitotak a többi jelöltel egyut, azt mondtak nekik innen csak akkor juttok ki ha meghuzátok a harangot, sorrba állttak 4 en , majd 4 ember eléjuk , a 4ficko mögött volt a harang , többször is probaltak el érni a harangot de sose sikerült, majd Peter nek eszebe juttot hogy dolgozunk össze igy össze jött neki és igy Peter meg tudta huzni a harangot , aztan hirtelen több lövés hang a többi ficko meghalt, csak ö maradt életben , Fönök el mesélte neki a dolgokat, szabalyokat mindent,, majd be sorolta egy Caporigime alá, vagyis uj fönöke lett. Banda háboru a bandában. egy napon meghalt egy igen furcsa keretek között Peter regi fönöke ki miatt itt lehetet. igen duhos lett e miatt, majd a kocsmban minden tag megjelent, és a el kezdödött az uj Boss választást, Peter re és Vlad ra lehetet választani, elsonek szinte mindenki vlad mögé állt de Peter egy nagyon komoly kijelentés után, és le fedés után hogy Vlad ölte meg a volt fönökét Vjacseszlav Ivankov-t akkor a csapat felle átt ált Peter mögé, majd hatalmas tuz harc lett, Vlad meghalt, sokkan el menekültek akik pártjukat fogták az országbol, és igy Peter lett az uj Caporagime. Tervek: Rp és élmények hadai! Nem csak lövölde mert nyakon baszlak! Egyelöség a tagok között , azért a leader egyertelmuen nem szamit bele. Normális kis társaságot össze hozni kikel lehet rpzni, okoskodni bármi! Úto irat: Nem igazán értek a forumhoz bocsánat, kisseb helyes irasi gondokat nézétek el köszönöm.! By : Martin Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Február 27, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 27, 2020 Már létezik orosz maffia a szerveren. Felesleges még egy. Pályázz mást, vagy jelentkezz oda. Zárom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések