Adam Lara//Ádám Létrehozva: Február 29, 2020 Megosztás Létrehozva: Február 29, 2020 (módosított) (Jelbe megjegyezném tudom nem nagyon tudjátok ezt a pályázatot elfogadni mert nagyon sok jali em van és egy bannom is .... de erre szeretnék egy nagyon fontos megjegyzést tenni, először funolny jöttünk a szervernek de ezen tul erősen állitom teljes komojsággal odafigyeléssel hozzáértéssel fogom szerepem végezni köszön ha végig olvasod.) OOC önéletrajz Alleader Először is üdvözlök minden kedves olvasót. A Nevem Bartók Ádám, erdély az én szeretett lakhelyem. Egy átlagos 15 éves srác vagyok, átlagos 8.-os diák egy átlagos mindennapi élettel. Persze mint minden embernek, nekem is megvannak a saját hobbijaim, ezek között jelen van a biciklizés, pecázás, sportolás, na és persze nem utolsó sorban a gamer-kedés. A videójátékok világával már kiskoromban megismerkedtem és persze azonnal a szivembe zártam és már akkor tudtam, hogy én ezt nem akarom abbahagyni, minnél több videójátékkal meg akarok ismerkedni. Ezek között ott volt az úgynevezett "MTA" is, amelyet nagyon szerettem, szeretek és még szeretni is fogom remélhetőleg egy nagyon hosszú ideig. Nagyon megfogott az "MTA", mivel már maga a tény, hogy a kisgyermekkori nagy kedvencemet, a "GTA San Andreast" többjátékos módban tudom játszani a barátaimmal, vagy akár idegen emberekkel is. De ami nagyon nagy kedvencem lett, az az úgynevezett "RolePlay" játékmód. OOC önéletrajz Leader Szép napot kivánok minden kedves olvasónak, a nevem Rákosi Csongor, egy 15 éves, erdélyi srác vagyok, emellett 9. osztályos tanuló vagyok. Elég sok hobbi van jelen az életembe, ezek között van a motorozás, biciklitúrázás, a minnél hosszabb erdei séták, na és persze a gamer-kedés. Akárcsak az alvezér, én is már kisgyermek koromba megismerkedtem a videójátékok világával és azonnal a szivemhez is nőtt. Elég jártas vagyok a "RolePlay" világában, volt időm tapasztalatot gyűjteni más "RolePlay" szervereken, mint például: "SeeMTA V2", "SeeMTA V3", "SeeMTA V3-LV", "External Gaming V3", stb. A "SeeMTA" szerverén már tartoztam rendőr frakcióhoz is. Most pedig úgy érzem, hogy ki akarom próbálni az illegális életet az "RP" keretein belül. IC rész Rain Bobbie a becsületes nevem, 28 éves férfi vagyok. A gyermekkorom sebes volt akár csak a szél és gyorsan elrepült, néhány kissebb csinytevéssel, de ami nagy változást váltott ki az életemből, az a szüleim halála volt. A haláluk csupán egy ostoba balesetnek köszönhető, melynek következtében egy rendőr lelőtte őket, úgy hogy ők teljesen ártatlanok voltak. Ennél jobban még semmi sem tudott ilyen szinten megérinteni, emiatt szilánkosra tört a szivem, hiszen csak egy 17 éves fiatal, az élet dolgaival szemben tapasztalatlan fiú voltam. Nevelőszülőket is nehéz volt nekem találni, mivel az emberek többsége egy kisfiút, vagy egy kislányt szeretne új családtagként. Végűl rám lelt a szerencse és engem is befogadtak. Kedves kis család volt, volt egy öcsém is, Lee San, akivel nagyon jó kapcsolatot ápoltunk. Csupán egy évvel volt idősebb nálam. Na és most pedig, néhány év elteltével, itt vagyunk a jelenben. A nevelőszüleink elhunytak egy tragikus autóbalesetben és a testvéremmel rájöttünk arra, hogy nem akarjuk ezt az életet tovább élni, rendes és igazságos rendőrök akarunk lenni. A frakcióról Az igazság szolgáltatásának segitségére lennénk, persze egy szervezett csapat lennénk csak nagyobb hivásokra érkznénk ki, nem nagyon/feltélen igényelnénk nagynon sok autót hisz nagyjából 5 T.E.K es kocsinál több re nem is lenne szükség.A nagyobb hivások alatt azt értem, hogy ahol veszélyesebb helyzetek alkulnának ki segitenénk a PD ét.Pl boltrablás tuszejtés stb. lCéljaink a frakcióval A TEK feladatai ellátásának részletes szabályait a 295/2010. (XII. 22.) kormányrendelet határozza meg.[6] Eszerint: elemzi és értékeli Magyarország terrorfenyegetettségének helyzetét; szervezi és koordinálja a terrorcselekmények megelőzését és elhárítását végző szervek tevékenységét (a katonai nemzetbiztonsági szolgálatok és az Információs Hivatal kivételével): ellátja a Terrorellenes Koordinációs Bizottság működésével kapcsolatos előkészítő, végrehajtó és adminisztrációs feladatokat; személyvédelmi feladatai körében védi a miniszterelnököt, az Alkotmánybíróság elnökét, a Kúria elnökét és a legfőbb ügyészt. (A köztársasági elnököt[7] és az Országgyűlés elnökét már más szervezetek védik.)[8] További feladatok, amelyeket a TEK a rendvédelmi szervek részére kizárólagos hatáskörrel, míg a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, valamint az ügyészség tekintetében felkérésre végez:[6] a szándékos bűncselekmény elkövetésén tetten ért, vagy ilyennel gyanúsított fegyveres személyek elfogása és előállítása; ön- vagy közveszélyes állapotban lévő fegyveres személyek megfékezése; továbbá szükség esetén, a rendvédelmi szervek felkérésére:[6] személy elleni erőszakos bűncselekmények megszakítása, az elkövetők elfogása; fogva tartott veszélyes személy kísérése; hatósági eljárás során lefoglalt, a közbiztonságra különösen veszélyes anyagok, valamint különösen nagy értékű kábítószer szállítása.(Forrás Wikipédia) Rangok felosztás Ügyvezető igazgató- papir munkát végez nem feltétlen megy ki az esetekre ha nem muszály.Figyeli a frakit es az rpé zés menetét. Ügyvezető igazgató helyettes-A Főnök jobbkeze.Részt vesz a bevetésekben.Ő a tusztárgyaló,segiti és megfigyeli a csapatot. Első osztályú őrmester-Taktikai megfigyelő az ő dolga minden helyzetből a legjobbat kihozni. Ügyvezető-Segit a főnöknek a papirmunkában nagyrészt részt vesz a bevetéseken. I.Kadét-Részt vesz a bevetésekben ha nagyon fontos betölti az őrmester szeperét. II.Kadét-Részt vesz a bevetéseken tanulja a szabályokat. III.Kadét-Tanulja a szabályokat.Kizárolag akkor vesz részt a bevetésen ha kevés a csapat létszáma. Kiket tudnék kezdésként hozni? Kezdésként, lennénk kb egz olyan 5 en 6 on még egy adminsegéd is jönne(Broli Mayson William) Tagfelvétel menete A Tagfelvétel úgy zajlana, hogy hirdetésre kerül, hogy bőviteni szeretnénk a T.E.K csapatunk létszámát. Miután az eldőlt, hogy kiket szeretnénk beavatni a jelentkezők közül egy bizalom próbát teljesiteniük kell, hogy teljesen beavassuk őket. Persze OOC is megszeretnénk a tagokkal ismerkedni. (TS-en vagy akár DC-n keresztűl). lFrakció igényelt jármüvei 2db. Audi Rs6 C6 2db. Mercedes Benz Sprinter Tapasztlataink Leader - Rendőrség, valamint OMSZ tagja volt SeeMTA V3 Szerverén. Alleader - Rendőrség tagja volt External Gaming V3 szerverén. Skinnek mappolások A mappolást még meg kell beszélnünk az adminokkal, ha ez megfelel, de majd azokat is befogom csatolni. KÖSZÖNOM,HOGY VÉGIG OLVASTAD SZIASZTOK Edited Február 29, 2020 by Lee San Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Február 29, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Február 29, 2020 Kár, hogy nem sikerült elolvasni azt, amihez nagy betűkkel van odaírva, hogy olvasd el: Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések