Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

ötlet

Jacob Hunter

Ajánlott bejegyzések

Mivel van már járműszállító így én arra gondoltam hogy miért ne lehetne olyan munka ami össze rakja a kocsikat és persze minél drágább kocsikat rak össze a játékos annál több pénzt adna.

Vagy lehetne bányász munka is lehetne választani hogy követ szeretne bányázni vagy ércet persze a kővel kevesebb tehentő lenne mint a érccel. 

Vagy akár búvár munka a víz alatt lenne ládák amit a víz sodort oda és a ládákba külön féle tárgyak lennének amit persze nem lehet fell használni magán célra csak eladásra és akár lehet benne egy cipő/bakancs egy ládába vagy akár drága érc is 

• Like 3

Ha már a bányász munkáról lenne szó, és mivel meglehetne oldani sima munkaként is meg lehetne úgy is csinálni, hogy a vasat amit kibányászunk azt fel lehetne használni fegyverkészítésre is(persze csak illegális frakciónak lehetne). De amúgy jó az ötlet Támogatom

• Like 1

Nekem is lenne ötletem hogy kicsit feldobjuk az érdeklődést a kocsik iránt lehetne pár újabb szériát cserélni

Van pár olyan típus amit alig vagy szinte nem is vesznek ezek helyett szerintem pár új típus pl: Audi Q7, Porsche cayenne, vw passat (3c,B7) illetve golf 6 és még más típusok szerepelhetnének mert felesleges bicikliből is 5 fajta és motorból is túl sok van szerintem! És még egy észrevétel szerintem a banki kamatok is lehetnének kicsit magasabbak mert iszonyatosan alacsony mint ahogy a munkabérek is!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.