Wesley Brand Létrehozva: Március 5, 2020 Megosztás Létrehozva: Március 5, 2020 Wesley Brand Sok varosban voltam mar telyeng nagyon sokban Sok munkat probaltam mar sok tapasztalatom van mar sok embert ismerek mar Gondoltam ki probalom a Mentost eddig volttam -gls futar -Kukas -Bagyasz Jogsim van 1 eve mart tuduk vezetni Voltam mas varosban is los santos ban szuletem 1997-03-12 Occ Otvos csabanak hivnak nagyszlontan szulettem es ott is lakom 11 eves vagyok Jeleng 5 odikes jo tanulo nem tudum meg mi szeretnek lennni de nagyon erdekel az orvos a mentos az ijen soforok vezetosek szeretem a Focit Regebenn Kosaraztam de jobban meg tetszett az foci Es jarok is hetete ket szer nagyon szertem Csatar kent jaccom Nagyon Szerettem az csaladom es ok is engem. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Március 5, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 5, 2020 Most megírtad szinte ugyanazt.. Előzőben elmondtam, hogy mik szükségesek, amiknek szerepelniük kell a lapodban. Zárom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések