Wesly Brand Létrehozva: Március 6, 2020 Megosztás Létrehozva: Március 6, 2020 ICC: Ötvös csabànak Hivnak Nagyszalontan Lakom és ott Is szulettem Van 1 tesvérem Fiu Jeleng 5 - ödikes vagyok Szerttek Iskolàba jàrni Ès Jo is tanulu vagyok Nagyon Szerettek Ebben az varosban Énlni Nagyon szerettem az Csalàdom és ök is Éngem. ICC: Wesley Brand Los Santosban Szulettem 1997-03-6 Nem ismerem ayàmat Apàmat Sajnos Soha sem ismertem őket igy hàt el Utaztam Las - Verturàsba de ott sem Ment igy hàtt vissza utaztam los-Santos ba Eddig egy Frakcioban sem Voltam Azért szerttnèm hogy fel vennènek Mert Èn nagyon Szertnèm Menteni az èleteket.Nagyon érdekel Ez az Szakma Mèg egyszerm Voltam bent Rendör Sègen jo Fiu vagyok Eddig Voltam Keresstem Vele. -Viilamosösszekoto 200 -300 Dollàr. - Olajfinomio 7000 Dollàr - Utitisztito 200 dollàr Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Koma Hozzászólva: Március 6, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 6, 2020 hiányos, formázatlan. ezt olvasd el, és ez szerint írd meg. jövőhéten. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések