Tavell Ingram Létrehozva: Március 6, 2020 Megosztás Létrehozva: Március 6, 2020 Panasztevő játékos IC neve: -Tawell Ingram- Panaszra tett játékos IC neve -Donald Cartwright - Panasz oka: - felszedett úgy hogy bennem van 6 golyó és le se rpzte- Bizonyíték (videó, kép, log): https://imgur.com/a/1O7Fzoa Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
kamion Hozzászólva: Március 6, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 6, 2020 Teljes mértékben támogatom mivel jelen voltam az esetnél és szerintem sem túl reális, hogy 6 golyóval stabil állapotba helyezik a kedves rendőrök! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Koma Hozzászólva: Március 6, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 6, 2020 (módosított) hi, a pk-t én fogom bírálni. várom @Donald Cartwright válaszát 24h-n belül. logokat kérnék: @Donald Cartwright , @Mikhail Petrov Edited Március 6, 2020 by Koma Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Gilberto Calderon Hozzászólva: Március 6, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 6, 2020 (módosított) Sziasztok! Nos mi is történt? ATM-robnál üldöztük Tavellt, aki felborult, majd tüzet nyitott a rendőreimre. Ezt éles fegyverrel viszonoztuk és William kollégám animba ejtette őt. Ilyenkor a protokoll szerint elkezdtem elsősegélyt nyújtani, annak helyes módján, majd kórházba szállítani, ahol orvosok további ellátást tudnak neki biztosítani. Sérüléseit, amit a fején, kezén, lábán rp-zett, ezeket körülményekhez illő módon elláttam, vérzését csökkentettem, állapotát stabilizáltam. Természetesen a lőtt sérülésekből, amik a kézen és a lábon voltak, a golyókat nem szedtem ki, hisz nem volt módom rá. Célom ezzel Tavell életbenmaradásának biztosítása volt, annyi időre, ameddig elérjük a kórházat és orvosok át tudják őt venni. Ezzel ő problémát talált. Azt, hogy miért nem még animban vittem el a kórházba, miért szedtem fel? Egy, azért, mert animban nem tudom berakni a járőrautómba, kettő, mert a 10 perc keretei közé nem biztos, hogy belefért volna. Szerintem mindent szakszerűen, rp szituációnak megfelelően csináltam. Animból csak megfelelő rp-után szedtem fel, a screenshotoknál még a földön volt. Ez látszik a logban is. Amit ő tett, szerintem sokkal elfogadhatatlanabb. Többszörösen is megtagadta az rp-t, admin felszólítására sem akart együttműködni. Ezen felül, miután az autómba ültettem, hirtelen felkelt mindenféle rp nélkül és rádiózni kezdett. Továbbá szerintem az ooc-stílusa sem volt elfogadható, többször is szidott, minősített. 2 órája , kamion said: Teljes mértékben támogatom mivel jelen voltam az esetnél és szerintem sem túl reális, hogy 6 golyóval stabil állapotba helyezik a kedves rendőrök! A helyszínen rajtam és Tavellen kívül nem volt senki. Téged az ATM-robnál fejbelőttek, majd halálod után visszacsatlakoztál az rp-be, amiből adminügy lett. Edited Március 6, 2020 by Koma 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Koma Hozzászólva: Március 6, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 6, 2020 (módosított) köszi a logot,@Mikhail Petrov várom a te logodat is, akár itt, vagy akár pm-ben. Edited Március 6, 2020 by Koma Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
kamion Hozzászólva: Március 7, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 7, 2020 Miért kell logot küldenie, ha a szankciót már megkapta? 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Koma Hozzászólva: Március 7, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 7, 2020 megbeszélve. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések