kamion Létrehozva: Március 9, 2020 Megosztás Létrehozva: Március 9, 2020 (módosított) AMTS Arról szólna ez az egész esemény, hogy mindenki kihozhatja a saját járművét a helyszínre bérmentve és mindenki pontozhatja a körülötte lévő autóját. Lenne drift verseny, gyorsulás és szépségverseny is akár. Az esemény 2020. 04. 05-én kerülne megszervezésre. Akinek tetszik az ötlet az írjon hozzászólásban egy véleményt vagy nyomjon egy emojit. Edited Március 17, 2020 by kamion 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Március 9, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Március 9, 2020 Koronavírus miatt nem kerül megrendezésre. 4 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
kamion Hozzászólva: Március 9, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Március 9, 2020 Szerverre még nem jutott el, biztos jó a tűzfal. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Március 9, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 9, 2020 Kicsivel több, mint egy hete került megrendezésre egy autós fesztivál, ami egyben szépségverseny is volt. Ezt a témát jegeljük kicsit. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
kamion Hozzászólva: Március 9, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Március 9, 2020 Teljesen más volt az a fajta autós találkozó mint amit én tervezek. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pascual Mano Hozzászólva: Március 9, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 9, 2020 3 órája , Peter Hicks said: Koronavírus miatt nem kerül megrendezésre. Na jó Peter én kihalok Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
kamion Hozzászólva: Március 10, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Március 10, 2020 Gondolom emiatt írta ezt Peter. https://www.youtube.com/watch?v=0wD0eYKuw0s&t=203s Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Március 11, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Március 11, 2020 Poénból írtam, mivel kb. mindent elhalasztanak már, de nyilván szerveren lévő eventekre nincs hatással, szimpla poén volt. 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
kamion Hozzászólva: Március 17, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Március 17, 2020 Remélem sikerül megrendezni ezt az eseményt. Elég sok tervem van! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések